tucker carlson 44674163220

Tucker Carlson in Rusland voor exclusief interview met Vladimir Poetin

Buitenlandfeb 07, 13:00
Op dit moment bevindt de legendarische Tucker Carlson zich in Rusland voor een interview met de Russische president Poetin">Vladimir Poetin. De Nederlandse media probeert de voormalige FOX News-presentator in een kritisch daglicht te plaatsen door hem als "omstreden" te bestempelen. Desondanks ontvangt Carlson aanzienlijke steun en bijval op X, en het is slechts een kwestie van tijd voordat zijn interview het internet zal domineren.
De voormalige FOX News-presentator beschouwt het als zijn 'plicht' om Amerikanen te informeren over de situatie in Oekraïne en om het perspectief en de plannen van Poetin te delen. Het is positief dat er eindelijk vanuit het westen een gesprek plaatsvindt met Poetin, in tegenstelling tot het eenzijdige narratief dat uit Kiev komt, met president Zelensky voorop. In een video op X benadrukt Carlson dat Amerikanen eenzijdig nieuws voorgeschoteld krijgen en ongeïnformeerd blijven omdat 'niemand de waarheid vertelt', een probleem dat ook in Nederland herkenbaar is.
Eerder had Carlson al geprobeerd naar Moskou te reizen voor een interview, maar dat werd toen onmogelijk gemaakt door Washington. Na zijn ontslag in april 2023 heeft de populaire presentator zelfstandig succes geboekt met aansprekende interviews, waar nu het gesprek met de Russische president aan wordt toegevoegd.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het is te verwachten dat de media er alles aan zullen doen om dit interview te bagatelliseren, te ridiculiseren en te downplayen. RTL Nieuws staat hierin al op de voorgrond door Carlson als omstreden te bestempelen. De exacte uitzenddatum van het interview is nog niet bekend, maar we kijken reikhalzend uit naar de vragen die Carlson de president zal stellen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten