Verschrikkelijk! Katholieke priester Stephen Gutgsell vermoord door "zwarte nationalist"

Buitenlanddec 11 2023, 12:00
Gisteren, zondag 10 december, is de 65-jarige priester Stephen Gutgsell aangevallen en vermoord. Hij was om 5 uur 's morgens in zijn kerk toen ene Kierre Williams inbrak en de priester aanviel. Williams had een mes bij zich en stak daarmee in op de onbewapende priester.
Gutgsell was in zijn St. John the Baptist Church in Fort Calhoun, Nebraska, op het moment van de aanval. Kort na de aanval werd hij naar het lokale ziekenhuis vervoerd. Helaas overleed hij daar aan zijn verwondingen. De priester was op het moment van de aanval 65 jaar oud. Dus eigenlijk op een leeftijd waarop de meeste mensen met pensioen gaan.
Zijn aanvaller kon gelukkig direct gearresteerd worden. Williams kon dus niet ontsnappen.
Volgens informatie op het Internet (lang leve de vrije informatiemarkt) is Williams een uitgesproken zwarte nationalist. Dat houdt dus in: een zwarte extremist die vindt dat donkere mensen historisch gezien altijd slecht behandeld zijn door blanken, dat zwarte mensen intrinsiek beter zijn, en dat zwarte mensen en blanke mensen niet met elkaar moeten omgaan. Zeg maar: de KKK maar dan voor zwarte mensen.

Catholic priest Father Stephen Gutgsell was stabbed to death today in Nebraska. His killer is black supremacist and career criminal Kierre Williams, who has a long history of anti-white rhetoric. You didn’t hear about this story because it doesn’t fit the narrative.

Image
Image
41.9K
Reply
Ook zou Williams een carriere-crimineel zijn. Hoewel hij nog maar 43 jaar oud is, is hij al langer een bekende van de politie.
Gutgsell was priester in een klein dorp. Hij zelf had niet een roomblank verleden. Sterker nog, jaren geleden werd hij blijkbaar beschuldigd van diefstal (van de kerk waarvoor hij werkte). Hij is daar toen voor gestraft. Nadat hij excuses aanbood en door het stof ging zijn z'n misdaden en zonden hem vergeven. Daarna mocht hij weer aan het werk.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met alles dat met Woke te maken heeft. Wij nemen geen blad voor de mond. Nu niet, nooit niet. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons Woke elke dag weer te exposen!
Het heeft er alle schijn van dat de priester zijn leven daarna op een betere manier inrichtte - en dat zijn berouw echt was. Helaas kreeg zijn levensverhaal dus geen happy end: hij werd gisterochtend op brute wijze afgeslacht. De linkse media vinden het heel belangrijk kom dit deel van het verleden van Gutgsell te vermelden, hoewel ze tegelijkertijd toegeven dat de aanval van Williams daar niets mee te maken heeft. Maar toch. Als de kerk een duw gegeven kan worden dan doen ze dat natuurlijk met alle liefde - en daardoor moeten wij het ook maar vermelden, want anders lijkt het weer alsof wij dat proberen te verzwijgen.
Het echte verhaal is hier echter niet het verleden van de priester, maar de aanval van een zwarte en criminele supremacist die een katholieke priester op walgelijke wijze heeft vermoord - en dan ook nog eens in zijn eigen kerk. Wanstaltig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten