screen shot 2023 09 28 at 101711

Filmpje! Dries Van Langenhove woest: 'Vlaamse kinderen krijgen boeken te lezen van Pim Lammers!'

Cultuursep 28 2023, 8:58
Pim Lammers is enige tijd geleden viraal gegaan in Nederland, omdat heel veel normaal denkende ouders zich kapotschrokken toen ze hoorden wat er in zijn boeken staat. Logischerwijze willen ze hun kinderen daartegen beschermen. Op alle mogelijke manieren. Nu is Lammers ook gespreksonderwerp in Vlaanderen.
Het debat over Lammers wordt aangezwengeld door Dries Van Langenhove. Van Langenhove zat in het Vlaams parlement, maar is daar sinds kort uit. Maar dat betekent niet dat hij niets meer doet. Dat hij op zijn achterwerk zit en zich bezighoudt met andere zaken. Nee, hij zet zijn strijd tegen linkse gekkigheid nu voort online. Op X en elders.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Van Langenhove wil weten waarom Sensoa - Het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid - in vredesnaam schoolkinderen adviseert boeken te lezen van Pim Lammers. Want, zegt Van Langenhove, deze man schrijft in zijn boeken over transgender-kinderen én natuurlijk over kinderen "die genieten van seksuele handelingen met hun voetbaltrainer." 
Je zou hopen dat dit overdreven is, maar zoals we allemaal helaas weten is het waar. Van Langenhove's visie op Lammers en zijn boeken is juist. En wat dit met kinderen kan doen is óók correct.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS strijden we elke dag tegen die knettergekke Woke-ideologie die onze kinderen wil gijzelen. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze wanstaltige, kwaadaardige ideologie en beweging te bestrijden. Voor onze cultuur, voor onze toekomst, en voor onze kinderen.
De vraag is nu of ze in Vlaanderen wakker worden en dit soort transgender-woke-waanzin gaan aanpakken, of dat men daar ook zo beïnvloed is door de regenboog-ideologie dat ze zelfs hun kinderen eraan uitleveren. Zoals ze vroeger deden met Moloch. Kinderen offeren op het altaar van een afgod. Hun eigen kinderen, zelfs.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten