Kijk! 'Bakkie met Bergsma' live vanaf 10:00 uur: 'NSC McKroket's kandidaten beloven weinig goeds'

Mediasep 28 2023, 9:57
Het is tijd voor een nieuw Bakkie met Bergsma! Om 10:00 begint Sietske Bergsma met een nieuwe aflevering van haar populaire videocast/podcast. Het onderwerp waar ze zich vandaag op richt? De kandidatenlijst van NSC - Nieuw Sociaal Contract. De video hieronder werkt als het goed is pas vanaf 10:00 uur, op het moment dat ze echt live gaat. Kom je na die tijd in dit artikel? Dan kun je live meekijken.. en als het afgelopen is - haar podcasts duren vaak anderhalf uur - dan kun je de hele uitzending hier gewoon op je gemakje terugkijken. In je eigen tijd.
Waarom wij deze video hier delen, op DDS? Nee, we hebben geen partnerschap met Sietske. We werken niet "met haar samen" in welke hoedanigheid dan ook - hoewel we daar natuurlijk zeker voor openstaan. Sietske is onafhankelijk bezig. Maar wij geloven dat wij van rechts - dat wij conservatieven, klassiek-liberalen, traditionalisten, kritische denkers, etc. - elkaar moeten steunen. Er is zoveel goeds en interessants gaande op rechts, het is totaal geschift dat we elkaar niet versterken maar net doen alsof we onderling de vijand zijn.
Dus, vanaf vandaag gaan we dit soort video's vaker delen. En dan niet alleen die van Sietske, maar ook die van andere mensen 'van onze kant.' Denk bijvoorbeeld aan V for Valentine, Forum Inside, en ga zo maar door.
Laten we dit soort goede podcasts dus gewoon delen en elkaar promoten. Als niemand anders dat (terug) doet, soit! DDS is er voor alles en iedereen op rechts.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten