shutterstock 1449773558

Is er dan niets meer veilig? Transgender tentoonstelling in Bevrijdingsmuseum, bezopen voor woorden!

Cultuuraug 18 2023, 8:00
Als er één ding zeker is, is het dat 2023 wéér een jaar is waarin de 'woke' brigade het niet kan laten om historische plekken te kapen voor hun politiek correcte agenda. Ditmaal: het Bevrijdingsmuseum in Nieuwdorp in Zeeland. Ja, je leest het goed. Een museum dat onze bevrijding, de offers, en de helden van het verzet moet eren, duikt nu in de wereld van transgenders bericht Omroep Zeeland. Je vraagt je echt af waar is de Zeeuwse nuchterheid gebleven?
Waarom dit onderwerp in een Bevrijdingsmuseum? Kom op zeg. Dit is zoals een tentoonstelling over Feyenoord in het Ajaxmuseum. Gewoon niet doen!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het mediakartel en het partijkartel doen er alles aan om DDS het zwijgen op te leggen. Daarom is het belangrijker dan ooit dat we onze lezers ALTIJD kunnen bereiken. Word lid van onze DDS Nieuwsbrief en zorg ervoor dat je NOOIT iets mist!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Alex Bakker, de 'visionair' achter deze expositie, wil mensen bereiken die niet zoveel met het onderwerp hebben. Missie geslaagd, Alex! Je hebt ongetwijfeld velen bereikt, maar waarschijnlijk niet op de manier die je voor ogen had. Hij wil laten zien dat transgenders geen politiek of mode zijn. Prima, maar doe dat dan in een setting waar het past. Het Bevrijdingsmuseum hoort over onze nationale of de Zeeuwse geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog te gaan, niet over genderidentiteit van de afgelopen zeventig jaar.
Het lijkt erop dat Bakker en zijn team de plank volledig misslaan. Wat is het volgende? Een tentoonstelling over de apartheid in het Anne Frank Huis?
Het probleem hier is niet het onderwerp, maar de plek. Het is belangrijk dat we musea hebben die hun kernmissie respecteren en beschermen. Het Bevrijdingsmuseum hoort een plek te zijn waar we onze voorouders herdenken die streden en offerden voor onze vrijheid. Door daar een tentoonstelling over transgenders te houden, wordt dat doel volledig voorbijgeschoten.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Misschien is het tijd dat Bakker zijn eigen museum opzet, in plaats van de geschiedenis en het doel van andere musea te kapen. Eén ding is zeker: de 'woke' agenda kent blijkbaar geen grenzen en zal elke kans aangrijpen om zichzelf in de schijnwerpers te zetten, hoe misplaatst ook. En daar, beste lezers, is niets 'bevrijdends' aan. Het komt eerder totalitair over. Iets waar onze verzetshelden en bevrijders tegen gevochten hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten