screen shot 2023 01 28 at 181442

Zieke wereld! Oproep om Harry Potter game te boycotten vanwege 'transfobe uitspraken' schrijfster J.K. Rowling

Cultuurfeb 10 2023, 16:30
Elke dag denk je dat de wereld niet gekker kan. En toch wordt elke dag het tegendeel bewezen. Vanaf vandaag kan je het Harry Potter computerspel kopen. Echter woke-idioten roepen op het spel te boycotten vanwege 'transfobe mening' van J.K. Rowling. Doe even normaal zeg overgevoelige wokegekkies.
Het spel Hogwarts Legacy is omstreden door de uitspraken van JK Rowling over gender en transactivisme. Hoewel Rowling niet direct betrokken was bij de productie van de game, verdient ze wel indirect royalty's via de gebruikte Harry Potter-merknaam. Hierdoor wordt er opgeroepen tot boycot van het spel door activisten die de uitspraken van Rowling afwijzen. Aan de andere kant wordt er juist opgeroepen het spel te kopen om te laten zien dat er steun is voor de standpunten van Rowling.
De polarisatie rond de game leidt tot discussie bij diverse media. Sommige media nemen actief afstand van de uitspraken van Rowling, terwijl andere forums besloten hebben om discussies over de game te verbannen. Bijvoorbeeld, het gamesite IGN Benelux en journalist Sven Rietkerk hebben in hun recensie aangegeven achter de rechten van transgender personen te staan en zich uitgesproken tegen de standpunten van Rowling.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het huiliehuilie gedrag van de woke-idioten is echt onzin. Rowling heeft niks te maken met de game en er zit speciaal voor de wokies een transgene personage in. Toch vinden deze low lifes weer iets om over te jammeren. Wat heb je toch een kansloos leven als je alleen maar verzuurd in hokjes kan denken. Give me a break!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten