image001 16

Binge top series op Canal+!

Economiefeb 26 , 19:27
Ben je alweer aan de zoveelste rerun van Friens bezig? Of heb je gewoon geen flauw benul wat je nu weer zou moeten kijken? Geen zorgen, want we hebben een paar verborgen juweeltjes gevonden op Canalplus die je zeker niet wilt missen!
Pak de snacks er maar bij
Als je houdt van spanning, intriges en een kijkje in duistere werelden, dan is "Gomorra" een absolute aanrader. Deze Italiaanse serie neemt je mee naar de duistere onderwereld van de Napolitaanse maffia, waarin macht, geld en invloed centraal staan. Door zijn rauwe en realistische weergave van het maffialeven zuigt "Gomorra" je direct mee in zijn meedogenloze wereld, waarbij je op het puntje van je stoel blijft zitten, verlangend naar meer.
Voor de liefhebbers van politieke intriges is er "Baron Noir". Deze Franse serie draait om Philippe Rickwaert, een meedogenloze politicus die vastbesloten is om aan de macht te blijven, koste wat het kost. Met zijn complexe personages en intrigerende plotlijnen biedt "Baron Noir" een boeiende kijk op de duistere kant van de politiek. De serie weet je voortdurend te verrassen en zal je zeker niet snel vergeten.
Ben je meer in de stemming voor een dosis zwarte humor en spionage? Dan is "Deutschland 83" de serie voor jou. Deze Duitse serie speelt zich af tijdens de Koude Oorlog en volgt een jonge Oost-Duitse spion die undercover gaat in het Westen. Met zijn mix van spanning, humor en een fantastische jaren '80 soundtrack is "Deutschland 83" een echte aanrader voor liefhebbers van spionage-thrillers. Bereid je voor op een rollercoaster van emoties terwijl je wordt meegezogen in het gevaarlijke spel van spionage en politiek.
En laten we "Call Me Bruna" niet vergeten, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Braziliaanse escortgirl Raquel Pacheco, beter bekend als Bruna Surfistinha. Deze serie biedt een fascinerend kijkje in het leven van een jonge vrouw die haar eigen weg zoekt in de wereld van prostitutie en seksualiteit. Met zijn meeslepende verhaallijnen en indrukwekkende acteerprestaties weet "Call Me Bruna" je keer op keer te verrassen en te intrigeren.
Voor kijkers die houden van psychologische thrillers en mysterieuze verhaallijnen is "The Undoing" een aanrader. Deze Amerikaanse miniserie volgt een succesvolle therapeut en haar man, wiens leven wordt ontwricht wanneer ze worden geconfronteerd met een reeks schokkende gebeurtenissen. Met zijn intrigerende plot twists en sterke acteerprestaties van onder andere Nicole Kidman en Hugh Grant, houdt "The Undoing" je vanaf de eerste aflevering in zijn greep.
Ten slotte, voor liefhebbers van historische avonturen en epische vertellingen is "Vikings" een absolute aanrader. Deze Canadees-Ierse serie volgt de legendarische Vikingheld Ragnar Lothbrok en zijn reis van boer tot koning en veroveraar. Met zijn adembenemende actiescènes, complexe personages en meeslepende verhaallijnen biedt "Vikings" een episch kijkavontuur dat fans van historische drama's zeker zal bekoren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten