screen shot 2022 12 24 at 132006

De sancties in actie: Rusland passeert Duitsland en is grootste economie van Europa

Economieaug 05 2023, 17:20
Oh, de ironie! De NAVO, met zijn globalistische agenda, beloofde ons dat Rusland zou boeten voor zijn militaire acties in Oekraïne. Maar wie heeft er nu echt geboet? Het lijkt erop dat we onszelf in de voet hebben geschoten. De Duitse economie, die altijd de leidende kracht is geweest, vooral voor ons Nederlanders, is relatief achteruitgegaan. Ondertussen groeit de Russische economie gestaag en wordt ze steeds belangrijker.
Ja, je leest het goed. Rusland heeft nu de vijfde grootste economie ter wereld EN DE GROOTSTE VAN EUROPA. Ze hebben Duitsland, het voormalige economische powerhouse, ingehaald.
Dimitry Medvedev, een top-politicus in Rusland, reageerde logischerwijs verheugd op dit nieuws. Hij zei: "Ik heb net het nieuwsbericht gelezen dat Rusland naar de vijfde plaats is gestegen in de ranglijst van 's werelds grootste economieën qua BBP, en heeft Duitsland ingehaald. Ik weet niet welke methodologie de Wereldbank heeft gebruikt, waarschijnlijk op basis van koopkrachtpariteit, maar dit is goed nieuws."
Het is niet alleen de grootte van de economie die indrukwekkend is. Rusland is al de op één na grootste consumentenmarkt op het continent en zoals bne in een coververhaal in februari 2012 meldde, zal het in de komende jaren de grootste consumentenmarkt in heel Europa worden.
Dus, terwijl we ons druk maakten over sancties en straffen, heeft Rusland stilletjes zijn economie uitgebreid en zijn positie op het wereldtoneel versterkt. Het lijkt erop dat de globalisten van de NAVO hun plannen misschien moeten heroverwegen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten