shutterstock 1530472826

Diefstal pur sang! Accijnzen en belastingen ZO HOOG dat boodschappen doen in Duitsland bijna voor IEDEREEN goedkoper is

Economiesep 25 2023, 19:00
Het is werkelijk waar ongekend! Terwijl de hardwerkende Nederlandse burger zich een slag in de rondte werkt om de eindjes aan elkaar te knopen, besluit de overheid ons nog dieper in de portemonnee te raken. Vanaf 1 januari 2024 wordt boodschappen doen in Duitsland nóg aantrekkelijker dan het al was. En waarom? Omdat de belastingen in ons eigen kikkerlandje weer eens omhoog schieten!
De btw en accijnzen stijgen, waardoor een pakje sigaretten in Duitsland maar liefst 3 euro goedkoper wordt dan in Nederland. Rokers, pak je kans, rij naar Duitsland en sla groot in! Hop, koop gewoon 3 tenpacks en reken jezelf rijk. Bespaar jezelf zo even 90 euro, enkel en alleen op je sigaretten. En laten we vooral de andere boodschappen niet vergeten die aan de andere kant van de grens veel goedkoper zijn.
Het is zo bizar, dat experts beweren dat het zelfs voor inwoners van Utrecht goedkoper wordt om in Duitsland te wonen. Je hoeft dus niet eens in een grensgemeente te wonen om van de lagere prijzen te profiteren. De kostenverschillen zijn zo groot dat je letterlijk vanuit het midden van ons land naar Duitsland kunt reizen om daar boodschappen te doen... en dan ben je nog goedkoper uit dan bij de Appie om de hoek!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met het wanstaltige economische beleid van deze roverheid. Steun ons! Doneer aan DDS en help ons deze belastingdieven elke dag weer het vuur aan de schenen te leggen - en te strijden voor méér geld in jouw beurs, in plaats van mínder.
Dit is de zoveelste klap in het gezicht van de Nederlandse burger. Terwijl wij ons blauw betalen aan belastingen, gaat de overheid vrolijk door met het verhogen ervan. Accijnzen, btw, andersoortige belastingen... en dan straks misschien het minimumloon ook nog eens, waardoor de prijzen natuurlijk nog meer gaan stijgen, want ondernemers moeten die loonsverhoging ergens vandaan halen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten