Dit is waarom steeds meer Belgen een fiets online kopen

Dit is waarom steeds meer Belgen een fiets online kopen

De Belgen kopen steeds vaker hun fiets(en) online bij Bikester.be omdat:

· Je kunt kiezen uit een grote selectie merk fietsen op de website

· Je persoonlijk en deskundig advies krijgt bij het zoeken, de aanschaf én daarna

· Alle aangeboden fietsen van hoge kwaliteit zijn

· De fietsen worden verkocht tegen de laagste prijs

· De gekochte fiets(en) bij je thuis wordt bezorgd

· De fietsen gratis kunnen worden teruggestuurd of geruild binnen 30 dagen

· Je op de website ook alle onderdelen voor die fiets kunt bestellen

Fietsen is ook in België steeds meer in opkomst

In Nederland worden nog steeds heel veel ‘gewone’ stadsfietsen verkocht omdat de meeste mensen met de fiets naar het werk gaan, de kinderen naar school brengen en ook hun boodschappen halen met de fiets. Dat kan ook in Nederland omdat Nederland over het algemeen vlak is, maar ook omdat, zeker binnen de grote steden, er enorm veel verbeterd is aan speciale fietspaden voor fietsers. Denk hierbij aan afgescheiden fietspaden en zelfs snelfietspaden! Ook in België wordt steeds vaker de fiets gepakt. Was dat voorheen vooral voor recreatief fietsen, steeds vaker wordt de fiets ook gebruikt voor woon-werk verkeer. Dat is natuurlijk niet voor niets. Fietsen is een stuk goedkoper dan je verplaatsen per auto of openbaar vervoer én bovendien een stuk gezonder!

Een grote selectie merk fietsen

Zoals gezegd kun je op de website van Bikester kiezen uit fietsen van verschillende merken en uit fietsen voor verschillende doeleinden. Zo vind je op de website van Bikester:

· Stadsfietsen voor dagelijks gebruik van de merken: Ortler, Cube, Giant, Kona, Koga

· Elektrische stadsfietsen van de merken: Vermont, Ortler, Fixie, Kreidler, Giant, Cube

· Trekking fietsen van de merken: Vermont, Serious, Ortler, Diamant, Kona, Cube

· Racefietsen van de merken: Votec, Kona. Serious, BMC, Orbea

· Mountainbikes van de merken: Giant, Serious, Cube, Orbea, Kona

Je kunt hier ook terecht voor alle fietsaccessoires en fietsonderdelen van maar liefst 500 verschillende fietsmerken.

Deskundig advies en persoonlijke service

Wanneer je een fiets online koopt bij bikester.be krijg je altijd persoonlijk, deskundig advies. Op de website kun je eenvoudig meten hoe hoog de framemaat voor jouw fiets moet zijn

De juiste framemaat is belangrijk omdat dit voorkomt dat je zadelpijn, rugpijn of schouderpijn krijgt. Ook het zadel en het stuur moet op de juiste hoogte worden afgesteld. Je gaat heen en weer op het zadel schuiven als dit te hoog staat. Staat je zadel te laag dan worden je knieën te veel belast waardoor je knieblessures kunt oplopen. Als je de fiets online hebt besteld wordt deze bij je thuis afgeleverd. Daarvoor heeft Bikester een speciale verpakking ontwikkeld. Deze verpakking is eenvoudig verwijderen. Bewaar de verpakking nog even tot je zeker weet dat de fiets die je gekocht hebt ook voldoet aan de eisen en wensen die je hebt. Er zijn wat kleine handelingen die je moet verrichten als je de fiets uit de verpakking hebt gehaald. Als eerste moet je het stuur recht zetten. Dan monteer je het voorwiel en stel je zadel en stuur in op de gewenste hoogte. Vervolgens monteer je de pedalen en je fiets is klaar om mee op pad te gaan!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!