2682482290 441dcec998 c

Het falend beleid dat de Nederlandse economie in de steek laat: Productie daling van 11,1 procent!

Economiedec 08 2023, 15:00
De nieuwste cijfers van het CBS liegen er niet om: de Nederlandse industrie zit in zwaar weer. Een daling van 11,1 procent in de dagproductie in oktober 2023 vergeleken met vorig jaar is ronduit alarmerend. Dit is geen toevallige dip; dit is het resultaat van een falend beleid dat onze economie in de steek laat. Waar zijn de dagen gebleven dat Nederland bekend stond om zijn bloeiende industriële sector?
De daling in productie is zichtbaar in bijna alle sectoren, met de chemische industrie voorop. Maar wat is de oorzaak van deze neerwaartse spiraal? Kijk niet verder dan het groene beleid van onze overheid, dat meer geïnteresseerd lijkt in het behalen van onrealistische klimaatdoelstellingen dan in het ondersteunen van onze industrie.
De obsessie met klimaatneutraal zijn en de overgang naar 'groene energie' heeft enorme kosten en beperkingen opgelegd aan onze industrie. Bedrijven worden verstikt door de eindeloze regels en belastingen die worden opgelegd in de naam van milieuactivisme. In plaats van onze industriële sector te steunen, duwt het huidige beleid het naar de rand van de afgrond.
Laten we ook niet vergeten hoe de huidige wereldsituatie, inclusief de energiecrisis en aanhoudende geopolitieke spanningen, bijdraagt aan deze malaise. Toch lijkt onze overheid volkomen blind voor deze realiteit en gaat door met het opleggen van maatregelen die onze industrie verder schaden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het is tijd dat we wakker worden en de realiteit onder ogen zien. Onze economische welvaart en toekomst staan op het spel. We hebben een industriebeleid nodig dat gericht is op groei en innovatie, niet op verstikking door regelgeving. Het is tijd om het roer om te gooien en de Nederlandse industrie de steun te geven die het verdient, in plaats van het te ondermijnen met een doorgeslagen groen beleid. Anders zullen we getuige zijn van de verdere teloorgang van een sector die ooit de trots was van onze natie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten