9314082207 aedcf73c06 c

Onze democratie op het spel: topman van ASMI dreigt niet te investeringen in Nederland

Economiedec 06 2023, 19:00
Het is tijd dat Nederland wakker wordt uit zijn slaap en zich realiseert dat onze soevereiniteit en onafhankelijkheid op het spel staan. Multinationals zoals ASM International (ASMI) proberen ons kikkerlandje te chanteren met hun dreigementen over investeringen, afhankelijk van politieke beslissingen. Dit is niets minder dan een brutale poging om onze democratie te ondermijnen.
Het wordt tijd dat Nederland zijn trots hervind en zich niet langer laat misbruiken voor de wensen van multinationals. Wanneer stopt het knielen voor het altaar van het grote geld? Gaat dit gebeuren eindelijk gebeuren onder het kabinet Wilders I? ASMI's topman Benjamin Loh spreekt over zijn zorgen voor het politieke- en zakenklimaat in Nederland tegen de Telegraaf. Dit is echter een verhulde dreiging: "Doe wat wij willen, of we investeren elders." Dit is een gevaarlijke weg. Vandaag buigen we voor hun wensen, morgen zijn we een speelbal in hun handen.
De PVV en andere partijen die pleiten voor strengere regels rond buitenlandse arbeidsmigranten en studenten, moeten geprezen worden. Ze staan voor de Nederlandse werknemer, onze cultuur en onze waarden. Het is niet meer dan rechtvaardig dat bedrijven die willen profiteren van onze hoogstaande economie, onze regels en wetten respecteren.
Laten we duidelijk zijn: Nederland is geen bedrijf dat je kunt kopen of chanteren. Het is een trotse natie met een rijke geschiedenis en een levendige cultuur. Bedrijven zoals ASMI moeten begrijpen dat ze te gast zijn in ons land. Hun investeringen zijn welkom, maar niet tegen elke prijs.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de hypocrieten van het partijkartel, en dus ook met Pieter Omtzigt. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het ranzige globalistische partijkartel elke dag weer te slopen.
Het is tijd dat onze politici ruggengraat tonen en zich niet laten intimideren door de dreigementen van multinationals. Onze democratie, onze onafhankelijkheid en onze toekomst staan op het spel. We moeten een duidelijk signaal afgeven: Nederland is niet te koop. Het is 'graag of niet' als het gaat om investeren in ons prachtige land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten