screen shot 2023 10 07 at 092051

Schokkende getuigenissen onthullen nieuwe wreedheden van Hamas

Midden-Oostendec 06 2023, 18:00
Onthuld in nieuwe schokkende getuigenissen: de ongekende wreedheden van Hamas, een terreurorganisatie die zonder enig moreel besef te werk gaat. Hamas is ISIS 2.0. Laten we daar niet langer omheen draaien. Overlevenden en getraumatiseerde slachtoffers vertellen hun huiveringwekkende verhalen over de aanslagen op 7 oktober. Dit zijn geen incidenten, maar een systematisch patroon van barbaarsheid.
Neem de zaak van de zwangere vrouw wier baarmoeder werd opengesneden terwijl ze nog leefde - haar ongeboren kind op brute wijze neergestoken. Of de twee vrouwen in kibboets Be’eri, vastgebonden en op de meest gruwelijke manieren gemarteld en verminkt. Deze daden van Hamas zijn niet alleen wreed, ze zijn onmenselijk.
Maar wat doet de wereld? Waar is de massale veroordeling, de actie tegen deze terroristen? De internationale gemeenschap, verlamd door politieke correctheid en een ziekelijke angst om de waarheid onder ogen te zien, zwijgt schandalig genoeg. De bewijzen zijn er: verhalen van getuigen, verklaringen van gearresteerde terroristen, de littekens van de overlevenden. Toch blijft de reactie uit. Al vindt de Amerikaanse president Joe Biden dat het nu wel tijd wordt dat de internationale gemeenschap eensgezind de gruweldaden van Hamas veroordeeld.
Dr. Cochav Elkayam-Levy van de Hebreeuwse Universiteit verwoordt het treffend: de doelbewuste, kille berekening waarmee Hamas vrouwen en mannen mishandelt, is huiveringwekkend. Hun acties zijn niet alleen misdaden tegen de menselijkheid, maar ook een frontale aanval op onze beschaving.
Het is tijd dat de wereld wakker wordt. Hamas is geen 'verzetsgroep' of 'politieke partij'. Het is een terreurgroep, volledig toegewijd aan de vernietiging van levens en de verspreiding van haat. Hun acties vereisen een onmiddellijke, krachtige reactie. Niet alleen van Israël, maar van iedereen die gelooft in menselijkheid en gerechtigheid. Het is een gotspe dat Israël zonder hulp van bondgenoten Hamas moet vernietigen. Het lijkt erop dat de internationale gemeenschap schone handen willen houden. 
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de hypocrieten van het partijkartel, en dus ook met Pieter Omtzigt. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het ranzige globalistische partijkartel elke dag weer te slopen.
De stilte en het falen om te handelen tegen deze gruweldaden is niet alleen een schande, het is een medeplichtigheid aan het kwaad. Het is tijd voor actie, tijd om te staan voor wat juist is. De wereld moet zich uitspreken en Hamas houden voor wat het is: een meedogenloze terreurorganisatie die moet worden gestopt en tot slot moet worden vernietigt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten