14002629 96bb3ce478 c

KLM's focus op core business in het gedrang door opgedrongen LHBTI-beleid

Economieaug 02 2023, 19:00
De luchtvaartmaatschappij KLM staat onder vuur vanwege haar opgedrongen LHBTI-beleid en de toenemende 'woke'-cultuur die haar core business lijkt te overschaduwen. Personeel uit haar onvrede over de recente aankondiging van zogeheten Pride-vluchten, waarbij het cabinepersoneel in pride-kleuren is gekleed schrijft de Telegraaf. Terwijl KLM zich blijft profileren als een internationale luchtvaartmaatschappij, rijst de vraag waarom politieke en sociale standpunten op zo'n nadrukkelijke manier aan boord van het vliegtuig moeten worden gepromoot.
De Pride-vluchten, die dinsdag zijn vertrokken, hebben interne onrust veroorzaakt bij KLM. Personeel is van mening dat de luchtvaartmaatschappij haar prioriteit moet leggen bij haar core business: het veilig en efficiënt vervoeren van passagiers naar hun bestemmingen. In plaats daarvan lijkt KLM te kiezen voor een politieke agenda die voor veel reizigers totaal irrelevant is.
Een woordvoerder van KLM benadrukte dat het cabinepersoneel niet op basis van hun LHBTI+-achtergrond wordt geselecteerd voor deze vluchten. Echter, het feit dat er expliciet wordt gevraagd aan KLM’ers met lhbtiq+-achtergrond om zich in te schrijven, roept vragen op over de gelijkwaardigheid van het personeelsbeleid. Is de selectie van cabinepersoneel gebaseerd op hun vaardigheden en ervaring, of speelt persoonlijke achtergrond hierbij een rol?
De Vereniging Nederlands Cabinepersoneel heeft haar steun uitgesproken voor de Pride-vluchten, maar sommige KLM-medewerkers tonen openlijk hun ongenoegen. Zij vinden dat de nadruk op woke-ideologieën en politieke correctheid afleidt van de kerntaak van de luchtvaartmaatschappij. De grote aandacht voor inclusiviteitsthema's zou volgens hen afleiden van het vliegbedrijf en het welzijn van de passagiers.
Als een mondiale luchtvaartmaatschappij met een lange geschiedenis van professionele service, is het de vraag waarom KLM ervoor kiest om zich steeds meer te profileren als een politiek geëngageerde organisatie. Waarom moet het cabinepersoneel op een opzichtige manier in pride-kleuren gekleed zijn? Wat heeft dit te maken met de veiligheid en efficiëntie van vluchten?
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
De roep om KLM's terugkeer naar de core business wordt steeds luider. Het is tijd voor de luchtvaartmaatschappij om haar focus te herstellen op waar zij goed in is: het vliegen van passagiers naar hun bestemmingen, zonder politieke boodschappen of opgedrongen beleidslijnen. De vraag blijft of KLM deze boodschap ter harte zal nemen en zich weer zal richten op de basis van haar bestaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten