Screen Shot 2022 11 21 at 155355

Nog meer badkamerinspiratie: Mastello is vernieuwd

Economienov 22 2022, 7:00
Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe badkamer? Wij weten waar je moet zijn. Design sanitair boutique Mastello lanceert als kers op de taart van een gigantische rebranding een hagelnieuwe website. Het grootste doel? Alle bezoekers veel meer inspireren om tot hun droombadkamer te komen.
De site is live
Met de gloednieuwe website in de lucht, komt alles voor Mastello bij elkaar. Per product is duidelijk welke kleuren beschikbaar zijn en -vooral- wat die producten in ieders badkamer kunnen betekenen. BIjvoorbeeld op zoek naar nieuwe kranen voor wastafels? Dan is er keuze uit veel verschillende kranen: van RVS wastafelkranen tot zwarte wastafelkranen.
Daar blijft het echter niet bij. Wil jij de inspiratie meer in huis halen? Op de nieuwe website gemakkelijk een samplebox om thuis te producten eens echt te voelen. Van enkele houten stalen van de kleuren voor de badmeubels, tot glimmende afwerkplaatjes van de talloze kleuren kranen die er beschikbaar zijn.
Hotel aan huis
Op welke inspiratie je kan rekenen op de gloednieuwe website? In veel chique hotelkamers staan ze tegenwoordig fier in de ruimte: de vrijstaande baden. Een echte stijlicoon, want hoe mooi staat zo’n bad wel niet in een badkamer of zelfs middenin de slaapkamer? Bij Mastello is een scala aan vrijstaande baden te vinden. Een van de favorieten? Kies voor het vrijstaande bad gemaakt van het duurzame materiaal Solid Surface. De mat witte variant is populair.
Nieuwe kleur: gun metal
Al een aantal jaar is mat zwart een veel gekozen kleur in huis. Stalen deuren in de gang, kranen in de keuken of badkamer: hoe meer mat zwart, hoe beter. Op zoek naar net wat anders? Dan is gun metal jouw kleur. Gun metal lijkt een beetje op metalic. Dat komt door de unieke samenstelling van het materiaal. De kleur die je niet mag missen voor de badkamer: gun metal.
Iedereen kan hier aankloppen
Voor wie Mastello allemaal producten heeft klaarstaan? Letterlijk iedereen kan hier aankloppen. Van interieur stylisten, architecten en aannemers, tot consumenten die hun badkamer een make-over geven. De specialisten willen daarbij iedereen inspireren. Waarom? Steeds meer mensen zien de badkamer als een verlengstuk van zichzelf. Die mensen vinden hun sparringpartner in Mastello.
Ben jij nu benieuwd hoe Mastello jou verder kan helpen? Mooi, want zij staan te trappelen om jou te ontmoeten. Neem daarom snel een kijkje op de website of rijd eens langs bij de showroom in Hilversum. De website is mede mogelijk gemaakt door Behold Agency, Studio Rao en Brandfirm.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten