1024px BathXR 4 49141616708

-Michel Mulder- 'Een vragend briefje aan Extinction Rebellion'

Opinienov 21 2022, 19:00
Beste lijmsnuivers,
Ik begrijp dat jullie, door het snuiven aan wat pritt stiften, achter iedere eikeltjesboom racisme zien, maar dat jullie nu zelfs het klimaat van racisme beschuldigen is uiteraard een nieuwe dimensie van krankzinnigheid.
Hoe moet ik jullie omarming van die andere terroristen - als subsidiejagers Afriyie - zien, met het oog op jullie bewering dat klimaatverandering en racisme onlosmakelijk verbonden zijn?
# dat het alleen regent op jullie exclusieve clubje, omdat jullie er nogal stinkend uitzien?
# dat uitstervende vogelsoorten enkel op het hoofd van bijvoorbeeld Jelle de Graaf schijten, om daarmee naast het - mislukte - lijmtrucje extra aandacht te genereren?
# of dat het misschien door klimaatverandering zo hard gaat sneeuwen, dat zelfs Akwasi wit uitslaat van de schrik?
Omdat ik altijd wel geïnteresseerd ben in het proces van psychische gedachtekronkels omzetten in - uiteraard - haat tegen de klimaatontkenners en kinderfeestliefhebbers, zou ik graag zien dat jullie je - uiteraard gesubsidieerd - melden bij het eerste de beste ziekenhuis in het bezit van een MRI-scanner, om te kijken of die blozende bolletjes van jullie nog wat anders bevatten, dan wat restjes brak slootwater.
Jullie bijdrage aan de maatschappij/wetenschap wordt hiermee groter dan middels jullie klimaatactivisme, en mocht er daarbij toch nog enige vorm van wat 'grijze massa' ontdekt worden in die waterhoofdjes van jullie, dan heeft iedere gemeente vast nog wel een sociale werkplaats met - gratis - oranje overall, voor jullie te verwachten carrière als papierprikkers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten