shutterstock 2420275587

Belgische boeren komen in opstand tegen totaal gestoorde EU-maatregelen

EUmrt 27 , 16:00
Wie dacht dat alleen de Nederland boeren opstandig zijn heeft het mis. Afgelopen dinsdag trokken Belgische boeren namelijk richting Brussel om actie te voeren tegen de absurde maatregelen die de EU de boeren probeert op te leggen. De protesten liepen – zoals verwacht – compleet uit de hand.
Er moest traangas aan te pas komen omdat de boeren probeerden blokkades te doorbreken. Onder de protesterende boeren zijn vooral de Waalse boeren die zich verzetten tegen de absurde Europese maatregelen die hen boven het hoofd hangen. Er trokken maar liefst 250 tractoren richting de Belgische hoofdstad, waarbij de boeren zich voor het Europees Parlement verzamelden waar de landbouwministers in gesprek gingen over de (zelf gecreëerde) landbouwproblemen.
De politie heeft traangas ingezet om de boeren die door de blokkade heen wilden breken terug te dringen. Verschillende boeren zijn staande gehouden en werden verplicht hun tractor aan de kant te parkeren. De boeren wisten dinsdag de ochtendspits rond Brussel al lam te leggen en de hinder in en rond Brussel was behoorlijk.
Het is echter niet te begrijpen dat, met boerenprotesten in zowel Nederland, Duitsland, Frankrijk en dus ook België, de Europese klimaat-pipo’s niet inzien dat hun beleid enorm tegen de haren instrijkt van de boeren – die op hun beurt – al zoveel, en al zo vaak, aanpassingen hebben gedaan om te kunnen blijven voldoen aan de idiote normen die vanuit Brussel worden opgelegd.
De onvrede is dan ook begrijpelijk, maar luisteren naar de mensen die ons voorzien van voedsel staat natuurlijk niet hoog op het prioriteitenlijstje bij de landbouwministers. Nee, integendeel: Alles moet kapot. We hebben te veel boeren die plaats moeten maken voor woningen (want ja, al die asielzoekers moeten ook ergens wonen) en worden nu door allerlei idiote, absurde, vergaande regelingen uitgeknepen en haast gedwongen om de stekker eruit te trekken. Complete waanzin!

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten