48811623438 e57c7f9214 c

Brusselse klimaatwaanzin: GroenLinks wil 0% uitstoot in 2040!

EUaug 28 2023, 10:00
Het lijkt wel alsof de bureaucraten in Brussel nu echt zijn doorgeslagen. Terwijl de Europese burger worstelt met economische uitdagingen, denkt de EU even de natuurlijke loop van het klimaat te regelen. Brussel, met zijn hoogmoedige visie voor 2040, waant zich de meester van het universum, gelovend dat ze de aarde's thermostaat kunnen bijstellen zoals je thuis je verwarming regelt.
Ja, je leest het goed. In hun oneindige wijsheid hebben de Europese elite besloten dat ze nu ook het klimaat van 2040 kunnen bepalen. En raad eens? Dit 'briljante' voorstel wordt gelanceerd midden in de Europese verkiezingstijd. Wat een toeval, toch?
De geschiedenis leert ons dat de aarde cycli van klimaatveranderingen heeft ondergaan, van ijstijden tot perioden van intense warmte. Maar blijkbaar denkt de huidige generatie beleidsmakers in Brussel dat zij, met wat grafieken en willekeurige doelen, moeder natuur wel even kunnen temmen.
GroenLinks, nooit verlegen om een beetje meer klimaatalarmisme, roept op tot 0% uitstoot in 2040 schrijft het FD. Waanzin? Absoluut! We moeten niet zoals de klimaatdrammers van GroenLinks de realiteit niet uit het oog verliezen: de hele EU is slechts verantwoordelijk voor een schamele 8% van de wereldwijde uitstoot. Dus zelfs als we naar de utopische 0% zouden gaan, wat zou het werkelijke effect zijn op het mondiale klimaat?
Het klimaat is geen knopje waar je aan kunt draaien, ongeacht wat de groene extremisten en hun politieke bondgenoten je willen laten geloven. In plaats van te proberen het onveranderlijke te veranderen, moeten we wellicht de focus leggen op aanpassing. Maar dat soort pragmatisme lijkt ver te zoeken in de gangen van Brussel.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Laten we ophouden met deze groene schijnheiligheid. Het klimaat op aarde verandert al eeuwen, en het is aan ons om ons daaraan aan te passen, in plaats van andersom. Het is hoog tijd dat we de realiteit onder ogen zien, de groene waanideeën aan de kant schuiven en ons concentreren op echte, haalbare oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst. En die oplossing vinden we niet in de ivoren torens van Brussel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten