shutterstock 2131408895

Corrupte landen Oekraïne en Moldavië worden 'met open armen' verwelkomd in de EU

EUjun 24 2022, 9:50
Het is feest voor alle mensen die corruptie in de EU een warm hart toedragen. EU-leiders verwelkomen Moldavië en Oekraïne namelijk als kandidaat-lidstaten. Dit houdt in dat zij op termijn lid worden van de Europese Unie, en daarbij dus al hun corruptie én armoede (en criminaliteit) meenemen naar het grote Europese Project.
"De oorlog in Oekraïne heeft alles veranderd," zegt Mark Rutte over de situatie en over zijn besluit om het voorstel tot lidmaatschap van de twee landen te steunen. Want waar hij in het verleden beweerde dat Nederland zo'n lidmaatschap nooit zou steunen heeft hij nu een volledige draai gemaakt.

Huh? Dat zou Nederland toch nooit doen? Dat was toch ook nooit de bedoeling? Oh wacht, dat was natuurlijk weer een leugen. #zimbabweaandenoordzee

Mark Rutte
Mark Rutte
@MinPres

In de #EUCO van vandaag en morgen spreken we natuurlijk over de situatie in Oekraïne en de gevolgen daarvan. Nederland steunt het kandidaat-lidmaatschap van Oekraïne.

Premier Mark Rutte staat pers te woord bij zijn aankomst bij de Europese Raad in Brussel.
Premier Rutte in gesprek met Bondskanselier Olaf Scholz en premier Pedro Sánchez.
723
Reply
Andere EU-leiders denken er net zo over. Zij hebben Oekraïne én Moldavië groen licht gegeven. Daardoor is het nog maar een kwestie voor tijd voordat beide landen EU-staten worden. 
Let wel, beide landen zijn corrupt tot op het bot, enorm arm, onderontwikkeld, én hebben ook nog eens te maken met torenhoge criminaliteit. Oh, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de oorlog tussen Oekraïne en Rusland - als Oekraïne lidstaat wordt terwijl die oorlog voortduurt zijn wij automatisch ook in staat van oorlog met het Kremlin.
Dit is wanstaltig én levensgevaarlijk. Want raad eens welke burgers ervoor mogen zorgen dat de welvaart in die landen toeneemt? Juist, dat zijn wij en onze vrienden de Duitsers, natuurlijk. Zoals altijd mogen wij de rekening betalen van landen die niet voor zichzelf kunnen zorgen. Onze welvaart gaat opgeofferd worden. Dat weten we nu al.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Het bewijst maar weer dat er slechts één echte mogelijkheid is om onze welvaart én soevereiniteit te behouden: Nederland moet uit de EU. Er moet een Nexit komen. En wel zo snel mogelijk.
Oh. En natuurlijk bewijst het ook nog iets anders. Namelijk dat Mark Rutte een enorme leugenaar is. Maar dat wisten wel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten