fv hlbnwyaeqniz

Kijk! Gideon van Meijeren confronteert D66-leugenaar Tjeerd de Groot: 'Wie liegt er nou?'

Politiekjun 24 2022, 10:15
Bij een D66-werkgroep over stikstof concludeerde betrokken wetenschappers dat het hele stikstofbeleid van het kabinet totaal overbodig is. Het hoeft allemaal niet. Maar de wetenschappers die tot deze conclusie kwamen kregen te horen dat ze hun mond moesten houden. Gideon van Meijeren ging hierover keihard de confrontatie aan met D66'er Tjeerd de Groot. "Wie liegt er nou?" wilde de FVD'er weten.
Het was eigenlijk gewoon ongelooflijk om te zien wat er gebeurde bij de podcast Op Z'n Kop van Marianne Zwagerman deze week. Zwagerman sprak namelijk met een wetenschapper, Prof. Dr. Han Lindeboom, die mee had gewerkt aan een werkgroep van D66 inzake het stikstofprobleem. Een probleem dat niet bestaat, natuurlijk, maar dat mag je bij D66 niet hardop zeggen.
Want ja, dat is inderdaad eigenlijk wat de groep wetenschappers (van D66!) concludeerden. Het kabinetsbeleid was volstrekt overtrokken, stelden zij. Het is onnodig en zelfs onwetenschappelijk. En het argument dat het bedoeld is om "de natuur" te "beschermen" slaat werkelijk nergens op.
Maar toen de wetenschappers die conclusies intern bekendmaakten kregen ze te horen van D66-Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot dat ze hun mond moesten houden. Dit soort wetenschappelijke conclusies zouden namelijk "koren op de molen" zijn van Thierry Baudet, en dat is bij D66 de allergrootste zonde.

Gideon van Meijeren confronteert De Groot

Tijdens het Kamerdebat over stikstof op donderdag (23 juni) ging Gideon van Meijeren hierover de confrontatie aan met De Groot. Wat klopte er van de recollectie van Lindeboom, wilde de FVD'er weten? Is het waar dat De Groot de wetenschappers vertelde dat ze hun mond moesten houden omdat de conclusie van het onderzoek "koren op de molen van Baudet" was?
Ongelooflijk genoeg wilde De Groot niet direct antwoord geven op de vraag. Hij praatte er omheen, bleef bewust zo vaag mogelijk. Dit ongetwijfeld omdat het verhaal van Lindeboom wél klopt... maar ja, dat wil De Groot natuurlijk niet toegeven.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Zoals Jan Dijkgraaf vandaag uitlegt in zijn "Briefje van Jan" is De Groot trouwens sowieso al de grootste huichelaar in de Nederlandse politiek. En dat wil wat zeggen. Tot 2017 werd deze man namelijk betaald door de zuivelindustrie om het evangelie van de veehouderij te zingen. Dat deed hij met passie. Hoe meer koeien en boeren hoe beter, was zijn boodschap. Maar nu hij Tweede Kamerlid is voor D66 is hij volledig gedraaid en beweert hij het tegengestelde.
Ziek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten