Caroline van der Plas: 'Boeren, laat je niets wijsmaken, het grootste deel van de Nederlanders staat achter jullie'

Politiekjun 24 2022, 12:37
Tijdens het stikstofdebat in de Tweede Kamer brak BBB-leider Caroline van der Plas gisteren een lans voor de boeren. Ook wilde ze hen een hart onder de riem steken door ze duidelijk te maken dat Nederlanders hen steunen. Het lijkt soms alsof ze alleen staan, maar dat is helemaal niet waar. Zeker in de dorpen is de steun voor de boeren gigantisch.
Van der Plas begon haar bijdrage door te vertellen dat ze onlangs een 15-jarige boerenzoon sprak die haar vroeg: 'Mag ik later nog wel boer worden?' Met andere woorden, mag ik als ik volwassen ben en mijn vader met pensioen wil zijn boerderij overnemen, zoals we dat in onze familie generaties gedaan hebben?
"Lieve jongen, dat weet ik niet," was het antwoord daarop van Van der Plas. En ja, dat is inderdaad zo. Je kunt ze wel zeggen dat het heus goed komt, maar dat is allerminst duidelijk. Sterker nog, het heeft er alle schijn van dat het partijkartel hun plannen om de boerenstand kapot te maken ten koste van alles doordrukt. Het enige dat de Kaagjes, de Grootjes, de Ruttetjes en meer van dat soort tuig hiervan kan weerhouden is een totale omwenteling in de politiek; een omverwerping van de politieke elite, en ze vervangen door een nieuwe politieke stand die de belangen van onze eigen burgers wél serieus neemt.
Maar, zei Van der Plas óók terecht tegen de jongen en tegen alle boeren in het algemeen, hoewel ze soms het gevoel hebben dat ze alleen staan is dit niet het geval. Het overgrote deel van de Nederlanders steunt de boeren. Het enige vervelende is dat het kleine groepje dat dat niet doet alle macht in handen heeft. Maar ja, het is natuurlijk aan ons om daar iets aan te doen. Dat laatste zeg ik, trouwens, het kwam niet uit de mond van Van der Plas. Die schijnt te denken dat het nog altijd iets van nut kan hebben om gesprekken met het kartel serieus te nemen.
Op het grootste boerenprotest in de Nederlandse geschiedenis waren deze week 60.000 mensen. Veel boeren, ja, maar het waren ook heel veel gewone mensen die erbij waren om de boeren te steunen. Het land van boer Gert-Jan stond vól - een land, overigens, waarop al sinds het jaar 1300 geboerd wordt maar waar het boerengezin van GJ nu te horen gekregen dat ze weg moeten om de natuur zogenaamd te "beschermen."
Het is een grof schandaal. Misdadig, zelfs.
Laat dit duidelijk zijn: dit kabinet gaat letterlijk over lijken. Het wil de boerenstand in ons land totaal vernietigen. Het gaat daarbij niet om 'stikstof' en 'de natuur,' maar om het hermaken van ons land. Nederland moet feitelijk één grote stad worden, en onze agricultuur en veehouderij moeten verhuizen naar ándere EU-landen. Dat hebben de globalisten zo besloten. 
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Het is aan ons gewone mensen om hier - samen met onze boeren - iets aan te doen. Doen we dat niet? Dan is de boerenstand binnenkort niet meer. En dan zijn wij de enigen die daar echt verantwoordelijk voor zijn, want niemand kan ons dwíngen de misdaden van de heersende elites te accepteren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten