1500x500 1

EU Commissie op het matje: FVD Europarlementariër Marcel de Graaff legt dubieuze Twitter-praktijken bloot!

EUokt 23 2023, 9:00
Marcel de Graaff, Europarlementariër van FVD, stelt vandaag een prangende vraag aan de Europese Commissie, die blijkbaar liever achter gesloten deuren opereert dan de transparantie te bieden die haar burgers verdienen. Wat probeert de Commissie te verbergen met hun 'rapporten' over desinformatie op sociale media platforms zoals X?
Commissaris Thierry Breton is misschien in de veronderstelling dat zijn bekendmaking over desinformatie op X - die zowel door gebruikers als door autoriteiten wordt verspreid - zonder vraagtekens geaccepteerd zal worden. Maar De Graaff denkt daar duidelijk anders over. Terecht stelt hij de vraag: op welke gronden beschouwt de Commissie deze rapporten eigenlijk als betrouwbaar? En waarom zou platform X zich gedwongen moeten voelen om elk rapport blindelings te onderzoeken?
Daarnaast, onder welke duistere criteria classificeert de EU bepaalde berichten als 'desinformatie' of 'misinformatie'? Moeten we ons zorgen maken dat elk tegengeluid of kritische noot wordt bestempeld als 'nepnieuws'? En het idee dat er voor elke 'overtreding' een gerechtelijk bevel nodig zou zijn, is ronduit Orwelliaans.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
De Graaff verdient lof voor zijn poging om transparantie te eisen van de Europese Commissie. Het is nu aan de Commissie om te bewijzen dat zij niet probeert de waarheid te manipuleren of te censureren. We wachten met ingehouden adem. Ook wij willen graag weten wat de Europese Commissie onder desinformatie verstaat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten