shutterstock 2149144427

Oekraïne's Ministerie van Defensie plaatst absurde bedelvideo met Jean-Claude van Damme

EUokt 04 2023, 20:00
Nou, nou, kijk eens aan, de Oekraïners lijken hun gevoel voor humor ontdekt te hebben! Of wacht, is het eigenlijk een tragikomische vertoning? Het lijkt erop dat Oekraïne de schaamte volledig voorbij is en nu probeert de wereld te vermaken met een video waarin ze België bedanken voor alle steun en meteen de gelegenheid aangrijpen om te bedelen voor meer gevechtsvliegtuigen.
Het filmpje, met een keurige montage van Belgische troeven zoals chocolade, voetbalsterren als Hazard en Lukaku, Belgisch bier en zelfs Jean-Claude Van Damme, wordt opgeluisterd door de Belgische technohit 'Pump up the jam'. Het filmpje beweert dat de F-16-gevechtsvliegtuigen die ze van België willen krijgen, hen de "vleugels zullen geven om onze vrijheid te herwinnen". Maar, het lijkt moeilijk te geloven dat België vatbaar zou zijn voor dergelijke smakeloze video's.
Het lijkt erop dat Oekraïne tot het absolute uiterste gaat om de aandacht te trekken en wat extra gevechtsvliegtuigen te bemachtigen. Misschien moeten we ze wat tips geven over diplomatiek gedrag en hoe je een verzoek op een fatsoenlijke manier indient. Het is bijna komisch dat ze zichzelf zo belachelijk maken met dit soort absurde filmpjes, en tamelijk bizar dat dit wordt uitgestuurd vanuit het officiële account van het Oekraïense ministerie van Defensie.
Als ons huidige demissionaire kabinet niet al geruime tijd bezig was geweest met de F16's en militaire ondersteuning, hadden we waarschijnlijk ook een soortgelijke wanhoopspoging van Oekraïne kunnen verwachten. Nederland, met Kajsa Ollongren voorop, brengt nog net niet alle militaire steun hoogstpersoonlijk naar Oekraïne, waardoor we wellicht gespaard blijven van dit soort smakeloze video's. Laten we hopen dat de beslissingen op het gebied van internationale betrekkingen niet worden beïnvloed door dergelijke belachelijke vertoningen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten