prins bernhard in veenendaal bestanddeelnr 903 3950

Onthulling van Prins Bernhard's NSDAP-verleden leidt tot stilzwijgen van Mark Rutte en RVD

Binnenlandokt 04 2023, 19:00
Vandaag heeft een schokkende onthulling over het verleden van voormalig prins Bernhard in verband met de NSDAP de gemoederen flink beziggehouden. Opvallend is het oorverdovende stilzwijgen van zowel demissionair premier Mark Rutte als de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) rondom deze onthulling. Een woordvoerder van de RVD liet namelijk weten geen commentaar te willen geven op de situatie.
Volgens historicus Flip Maarschalkerweerd heeft hij de originele NSDAP-lidmaatschapskaart van Prins Bernhard ontdekt, wat aantoont dat hij daadwerkelijk lid was van de nazipartij. Maarschalkerweerd beweert deze kaart te hebben aangetroffen in het privéarchief van de prins, dat hij moest doorzoeken na het overlijden van Bernhard.
Het opmerkelijke stilzwijgen van zowel de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) als premier Mark Rutte in reactie op deze onthullingen is opvallend. Het is duidelijk dat dit nieuws niet alleen in Nederland, maar ook internationaal tot negatieve publiciteit zal leiden, en het is veelzeggend dat er nog geen enkele officiële reactie naar buiten is gekomen.
Het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) laat echter niet op zich wachten en roept op tot een onderzoek naar het oorlogsverleden van prins Bernhard. Directeur Naomi Mestrum van het CIDI, een belangrijke stem van de joodse gemeenschap in Nederland, zal dit verzoek indienen bij demissionair premier Mark Rutte.
Deze onthulling plaatst het koningshuis voor een lastig dilemma. Het is de vraag hoe koning Willem-Alexander op deze pijnlijke onthulling zal reageren. Het is onvermijdelijk dat hij in de toekomst vragen van de pers zal moeten beantwoorden over dit duistere hoofdstuk in de geschiedenis van zijn grootvader. Het feit dat zowel de RVD als Mark Rutte ervoor hebben gekozen om te zwijgen, onderstreept de ernst van de situatie en suggereert dat deze pijnlijke onthulling nog geruime tijd als een schaduw boven de koninklijke familie zal blijven hangen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten