michaelvdgalien an image that can be used in a campaign to wa ad0a974c bd2e 4639 a61c 97fb6823bc72 3

Peiling! '96% Europese Joden heeft te maken gehad met antisemitisme: al VOOR oorlog in Gaza'

EUjul 11, 15:00
Uit een enquete van het EU-Grondrechtenbureau FRA blijkt dat Europese Joden al langer een toename van antisemitisme waarnemen op het oude continent. Dat begon al (ver) voor 7 oktober vorig jaar, en dus ook voor de oorlog tegen Gaza. Zo gek, je vraagt je af waar dat toch door komt?
Het onderzoek werd begonnen voor de aanval van Hamas-terroristen op Israël, waarna Israël wraak nam door een keiharde oorlog te voeren tegen Gaza. Die oorlog gaat nog steeds door. En ja, dat heeft een negatieve impact op de ervaringen van Joden in Europa.
Maar dat is het niet alleen. Volgens de enquete, die dus gehouden werd voor 7 oktober vorig jaar, hadden Joden sowieso al enorm last van een toename in Jodenhaat. Ze zien het jaar na jaar erger worden en voelen zich eigenlijk gewoon niet meer veilig.
De conclusies van het onderzoek zijn serieus. 96 procent van de Europese Joden heeft zelf ervaring gehad het afgelopen jaar met antisemitisme. De helft van de Joden maakt zich dan ook zorgen over hun eigen veiligheid (en dat van hun gezinnen). 
In Nederland is die situatie overigens nog erger. Bij ons zegt maar liefst 83% dat Jodenhaat de laatste vijf jaar flink is toegenomen. En ja, dat heeft impact op het gevoel van (on)veiligheid van onze eigen Joodse Nederlanders.
Natuurlijk moet je je dan wel afvragen wat ze precies bedoelen met 'Jodenhaat.' We zien de laatste tijd vaak dat 'kritiek op Israël' opeens ook 'Jodenhaat' is. Sterker nog, in de Tweede Kamer zagen we onlangs dat het zelfs antisemitisch zou zijn door te denken dat er een elite is die het niet goed met ons voor heeft. Want, zeggen ze, die elite is gewoon stiekem Joods. Nou ja, volgens de mensen die in die elite geloven dan. Dit slaat natuurlijk nergens op. Dit is niet 'Jodenhaat.' 
Maar goed, als we dat even links laten liggen en ervan uitgaan dat we het over echte Jodenhaat hebben - dus haat jegens álle Joden omdat ze Joods zijn - dan is het natuurlijk niet gek dat we daar steeds meer van zien. We hebben in Europa immers torenhoge, recordbrekende massa-immigratie. Die begon in de jaren 70 van de vorige eeuw, en is daarna stug doorgegaan. Zelfs nu de meeste blanke Europeanen daar helemaal klaar mee zijn gaat die immigratie maar door. En door. En door. En door.
Immigratie uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Precies het soort mensen dat vooral niet bij onze cultuur past... en dat een teringhekel heeft aan Joden in het algemeen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Hilarisch genoeg benoemen dit soort EU-organisaties dát dan weer niet. Ze doen net alsof de Jodenhaat op magische wijze is toegenomen. Niemand weet waarom! Nou ja, behalve dan dat er een paar extreemrechtse mensen zijn vanwege TikTok-memes! Daar neemt het door toe! Ja, door alle twee!
Maar als iemand dan iets zegt over de massa-immigratie uit streng islamistische landen, dan blijft het stil... en moeten de Europese Joden maar lekker opzouten met hun gevoel van onveiligheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten