screenshot 2023 06 09 at 153133

Stop de Brusselse Overregulering - Onderteken de Petitie Vandaag!

EUjun 09 2023, 14:31
Beste lezer,
Ons mooie Nederland wordt dag in, dag uit geconfronteerd met een overvloed aan klimaatregels, opgelegd door Brussel. De situatie escaleert en gaat ons allemaal raken.
De vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, voert plannen door die u, de gewone burger, aan het kortste eind laten trekken. Hij stelt maatregelen voor die u "meer laten betalen aan de pomp, voor vliegtickets en de energierekening", zoals De Telegraaf meldt. Deze plannen zijn excessief en raken ons allemaal in onze portemonnee.
Alsof dat nog niet genoeg is, heeft de EU nu ook een verbod op de verkoop van benzine- en dieselauto’s geplaatst. Dit maakt autorijden steeds minder haalbaar voor de gemiddelde Nederlander.
Diederik Samsom, rechterhand van Timmermans, lobbyt in Den Haag om onze boeren te onteigenen - een zorgwekkende ontwikkeling die blijkt uit recente onthullingen.
De volgende stap? Brussel wil onze bedrijven opzadelen met een betaalsysteem voor CO2-uitstoot. Wie draait op voor deze kosten? Dat bent u, de consument! Deze buitensporige bemoeienis leidt tot stijgende prijzen en zal de normale routine van autorijden en boodschappen doen ontwrichten.
Het is tijd om in te grijpen. Het is tijd dat Nederland zich verzet tegen de EU-klimaatdoelen.
We vragen Premier Rutte om op te staan tegen deze buitensporige invloed van de EU en ons land te beschermen. Het is tijd om de Brusselse overregulering een halt toe te roepen.
Steeds meer landen in de EU delen onze zorgen en het sentiment tegen de Brusselse bemoeienis groeit. Laten we ons aansluiten bij deze groeiende beweging en vechten voor het heilige recht op privé-eigendom van Nederlanders.
Laten we de groenrode koers van Samsom en Timmermans stoppen. Steun ons in het verzet tegen de EU-klimaatdoelen. Teken onze petitie vandaag nog!
Onderteken hier.
Het is tijd om een einde te maken aan deze waanzin. Laat uw stem horen. Samen kunnen we verandering teweegbrengen.
Met vriendelijke groet,
Michael van der Galien
Hoofdredacteur en publisher
De Dagelijkse Standaard
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten