volkskrant

Bevolkingsexplosie onthuld: Zelfs de Volkskrant kan er niet omheen, Nederland groeit door massa-immigratie

Immigratienov 01 2023, 16:00
De klokken van de bevolkingsgroei luiden onophoudelijk, en nu moet zelfs de linkse bastion, de Volkskrant, erkennen wat velen van ons al tijden roepen: Nederland barst uit zijn voegen, en migratie is de drijvende kracht. Bijna 18 miljoen zielen vullen nu ons kleine land, een bevolkingsgroei die in de eerste drie kwartalen van 2023 maar liefst 110,7 duizend bedroeg. En laten we het niet hebben over de bijna 191 duizend van vorig jaar, grotendeels toe te schrijven aan de Oekraïense crisis.
Het is niet langer een kwestie van natuurlijke aanwas; die tijden zijn voorbij. Nederlanders sterven in grotere getalen dan ze geboren worden. Een demografische ommekeer die sinds de jaren veertig niet meer is voorgekomen. Maar wat doet onze bevolking groeien? Migratie, massale migratie. Het land dat ooit bekend stond om zijn tulpen en molens wordt nu overspoeld door een vloedgolf van nieuwkomers.
De vraag die we ons moeten stellen is: waar leidt dit toe? Onze infrastructuur kreunt en kraakt, de woningmarkt is een rampgebied, en de integratiekloof lijkt met de dag breder te worden. Zelfs de Volkskrant, die vaak een rooskleurige bril opzet wanneer het over migratie gaat, kan niet meer om de ongemakkelijke waarheid heen. Nederland wordt getransformeerd, en het lijkt erop dat het tempo alleen maar toeneemt.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Waar blijft de grens? Wanneer zegt de politiek 'genoeg is genoeg'? Deze cijfers zouden een wake-up call moeten zijn voor Den Haag. De koers moet gewijzigd worden voordat we vastlopen in de gevolgen van een ongecontroleerde bevolkingsgroei. Het is hoog tijd dat we de feiten onder ogen zien en een immigratiebeleid voeren dat onze toekomst niet op het spel zet, maar beschermt. Want laten we wel wezen, als zelfs de Volkskrant het ziet, dan moet het wel waar zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten