shutterstock 356234186

De grote gelukszoekersinvasie: Nederland heet welkom aan nóg meer kansenparels

Politiekaug 01 2023, 16:30
Ah, Nederland, het land van tulpen, windmolens, en natuurlijk, de immer groeiende stroom van kansenparels uit verre oorden! Wie had dat gedacht? Nou, eigenlijk iedereen die de cijfers van de afgelopen jaren heeft gevolgd. Maar laten we niet te cynisch worden; we hebben tenslotte een reputatie hoog te houden als het gastvrije land waar iedereen welkom is. Vooral als je uit Syrië of Eritrea komt.

Record-Immigratie: Een Nieuw Hoogtepunt!

Begin dit jaar spraken we al over record-immigratie. We waren er allemaal klaar mee. Het kabinet zou er zelfs over gevallen zijn. Maar verrassing! De cijfers worden alleen maar erger. Het aantal asielaanvragen is met een schokkende 15 procent gestegen ten opzichte van het begin van het jaar. En waarom? Omdat we gewoon niet genoeg kansenparels kunnen krijgen, blijkbaar!
In het tweede kwartaal van 2023 waren er maar liefst 8.000 mensen die een asielaanvraag indienden in ons prachtige land. Let wel, een éérste asielaanvraag. In het eerste kwartaal waren het er ongeveer 7.000. En het aparte? Het is veel rustiger in Syrië dan ervoor, maar er zijn tóch 53% meer Syriërs die asielaanvragen hebben ingediend in ons land dan in het eerste kwartaal. Gek? Nee, gewoon een normale dag in Nederland!

Maar Wacht, Er Is Meer!

Niet alleen zijn de cijfers nu hoger dan in het eerste kwartaal, maar ze zijn ook nog eens hoger dan een jaar geleden. Toen we verleden jaar allemaal heel boos werden omdat de cijfers zo hoog waren? Nou, dat was nog niets vergeleken met nu. En het betekent natuurlijk ook dat het aantal goedgekeurde asielaanvragen de komende tijd (jaren!) hoog blijft. Want we hebben het nu nog maar over eerste asielaanvragen.
En dat is niet alles. Nee. Er zijn ook nog eens meer "nareizigers" gekomen naar Nederland. In het tweede kwartaal waren dat er 2625. Dat zijn er 730 meer dan in de eerste drie maanden van dit jaar. Vergeleken met het tweede kwartaal van vorig jaar was het trouwens wel een heel klein beetje lager (17 procent), maar indrukwekkend is het allemaal niet.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we dat massa-immigratie voor enorme problemen zorgt. Anders dan het mediakartel zijn we daar open en eerlijk in. Maar dit betekent ook dat we jouw steun voor ons werk nodig hebben. Steun ons, help DDS door middel van een donatie, zodat we samen met jou kunnen strijden voor een zínnig immigratiebeleid.

Conclusie: De Deuren Staan Wagenwijd Open!

Dus, lieve lezers, maak je klaar voor nog meer diversiteit en culturele verrijking. De deuren staan wagenwijd open, en de kansenparels blijven maar komen. Wie weet wat de toekomst nog meer in petto heeft? Eén ding is zeker: Nederland blijft het land van onbegrensde mogelijkheden. Vooral als je een asielaanvraag wilt indienen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten