Grote paniek in Engeland door recordaantal illegale migranten: Dit jaar al meer dan 10.000!

Immigratiemei 26, 12:00
Terwijl Nederland uitpuilt van de migranten, hebben ze aan de andere kant van het kanaal ook de nodige problemen. De laatste cijfers tonen een stijging van 35 procent aan ten opzichte van vorig jaar. Dit jaar zijn al meer dan 10.000 migranten het kanaal overgestoken naar Engeland: een record.
Deze mensen beginnen hun reis al in Afghanistan of Iran en weten uiteindelijk via allerlei omwegen in het Verenigd Koninkrijk terecht te komen. Net als in Nederland is de migratieproblematiek een heet hangijzer bij de aankomende verkiezingen, die op 4 juli plaatsvinden.
Premier Rishi Sunak heeft aangegeven dat er alles wordt gedaan om de illegale stroom van vluchtelingen te stoppen, waarbij er een plan op tafel ligt om deze mensen af te schrikken. Wie illegaal het land binnenkomt, krijgt hoe dan ook nóóit een verblijfsstatus en wordt het land uitgezet met de boot of het vliegtuig naar Rwanda. Het Afrikaanse land neemt tegen betaling uitgezette migranten op, al zal dit pas na de verkiezingen op gang komen, aangezien er uiteraard weer allerlei procedures zijn die deze gang van zaken weten te belemmeren.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: "PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne - Geert, kies voor NEDERLAND!" Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden!
Verschillende politici uit het Verenigd Koninkrijk uiten hun zorgen over de hele situatie, waarbij oppositieleider Keir Starmer stelt dat de huidige regering de controle compleet kwijt is. Het is dan ook bijzonder spannend wat er straks ná de geplande verkiezingen van 4 juli zal gebeuren.
Het hele plan om mensen te deporteren die illegaal het land binnenkomen, heeft voor veel verontwaardiging gezorgd bij de linkse medemens, maar de aanpak – die op het eerste oor vrij heftig klinkt – is een passende en doortastende aanpak die toch wel degelijk een dergelijk schrikeffect met zich meebrengt waardoor migranten het wel uit hun hoofd halen om de doorreis te maken met de mogelijkheid om – na een hele wereldreis door Europa – weer terug te worden gestuurd naar Afrika.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten