immigranten kansenparels asielcrisis 3

Stijgend aantal minderjarige asielzoekers: Schoof I stop deze waanzin!

Immigratiejun 06, 21:00
Nederland wordt overspoeld door minderjarige alleenstaande asielzoekers, en het lijkt erop dat dit voorlopig niet zal stoppen. Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) voorspelt dat we in 2026 bijna 14.000 plekken nodig zullen hebben om deze kinderen op te vangen. Dit is pure waanzin en een direct gevolg van het positieve imago van ons land. Het wordt tijd dat Schoof I hier een dikke punt achter zet!
We zien steeds vaker dat gezinnen in landen als Syrië, Eritrea en Irak er bewust voor kiezen om een kind vooruit te sturen. Ze hopen dat dit hen een snelle toegang tot asiel en gezinshereniging zal opleveren. Dit is niet alleen oneerlijk tegenover de Nederlandse burger, maar het schept ook een gevaarlijk precedent. Minderjarigen worden ingezet als pionnen in een schaakspel van mensensmokkel en misbruik van onze asielregels.
De cijfers zijn schokkend. Nederland staat in de top-3 van Europa voor het aantal alleenstaande minderjarige vreemdelingen (amv'ers). Het afgelopen jaar kwamen er meer dan 6400 van deze kinderen naar ons land. En wat doet de overheid? Ze blijven doorgaan met het creëren van meer opvangplekken, zonder de fundamentele problemen aan te pakken.
De Nederlandse samenleving wordt hiermee opgezadeld met immense kosten en risico’s. Het COA geeft toe dat deze kinderen vaak nog familie hebben in hun land van herkomst. Dit betekent dat we te maken hebben met een bewuste strategie om misbruik te maken van onze gastvrijheid. Het sturen van minderjarigen om de rest van het gezin naar Nederland te halen is een gevaarlijke ontwikkeling die onmiddellijk moet worden gestopt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
En laten we eerlijk zijn: dit probleem gaat veel verder dan logistiek. De tragische dood van een jonge vrouw in Joure, vermoord door haar eigen vader omdat ze te westers was geworden, laat zien hoe diepgeworteld de culturele en religieuze conflicten kunnen zijn. We moeten onze ogen openen voor de realiteit en harde maatregelen nemen om deze stroom van minderjarige asielzoekers te stoppen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten