Screen Shot 2022 06 16 at 110320

Beau van Erven Dorens feliciteert Wilfred Genee met zijn succes, ondanks persoonlijke vete

Mediamaa 21 2023, 10:00
Bij RTL Boulevard heeft presentator Beau van Erven Dorens zijn respect uitgesproken voor zijn collega Wilfred Genee, ondanks dat hij hem niet zo aardig vindt. Van Erven Dorens gunt Genee het succes dat hij heeft met zijn talkshow Vandaag Inside en beschouwt hem als een geweldige tv-maker.
Hoewel hij Genee beschrijft als "een van de verschrikkelijkste mensen die ik ooit in mijn leven ben tegengekomen", prijst Van Erven Dorens zijn vermogen om zijn publiek te boeien. "Voortdurend is hij bezig om mensen echt helemaal het bloed onder de nagels vandaan te treiteren maar dat werkt als een trein", aldus Van Erven Dorens.
Van Erven Dorens keerde maandagavond terug op tv met zijn eigen talkshow Beau en moet concurreren met Vandaag Inside. Hoewel de late-night talkshows het over het algemeen moeilijk hebben met de kijkcijfers, zijn de mannen van Vandaag Inside een uitzondering op de regel, zo stelt Van Erven Dorens. Hij geeft aan dat dit te maken heeft met verschillende factoren, waaronder de concurrentie en de positie van RTL.
Het is niet de eerste keer dat Genee in het nieuws is vanwege zijn gedrag. Achter de schermen staat hij al langer bekend als een lastige en zelfs als een vervelende man die bereid is álles te doen om succesvol te zijn. Desondanks, of misschien juist dankzij, die problematiek is hij nu al jarenlang één van de meest succesvolle presentatoren van Nederland die er altijd in slaagt de boel levendig te houden aan tafel.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het belooft dus een interessante avond te worden voor de Nederlandse kijkers, aangezien Van Erven Dorens en Genee beiden een eigen show hebben op dezelfde tijd. Het is afwachten wie er uiteindelijk als winnaar uit de bus zal komen in de strijd om de kijkcijfers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten