Filmpje! Johan Derksen sloopt NRC Handelsblad TOTAAL: 'Ik lag te bidden dat m'n vader m'n moeder niet zou slaan!'

Mediasep 02 2023, 14:10
Bij Vandaag Inside heeft Johan Derksen vrijdagavond keihard uitgehaald naar NRC Handelsblad en een "volledige idioot" van een vrouw die een ranzige anti-VI column heeft geschreven voor dat laffe krantje. Vandaag Inside werd er door haar namelijk van beschuldigd dat het geweld tegen vrouwen aanmoedigt. Maar Derksen is "toevallig opgegroeid" in een gezin waarin veel huiselijk geweld plaatsvond. Dus hij trekt zich die beschuldiging persoonlijk aan.
De columniste in kwestie schrijft in haar prutstukje dat ze niet weet welk percentage VI-kijkers hun vrouwen regelmatig in elkaar rost, maar dat ze "veel" verwacht. Het is natuurlijk een onzinnige opmerking die totaal nergens op slaat.
Maar dat is niet alles. Het is voor Johan Derksen ook nog eens een persoonlijke opmerking. Want hij gebruikte deze gelegenheid om uit te leggen dat hij is opgegroeid in een gezin waarin huiselijk geweld vaak voorkwam. Hij groeide religieus op en lag dan 's avonds "in mijn bedje te bidden naar onze liever Heer," aldus Derksen, dat zijn vader zijn moeder die dag alsjeblieft met rust zou laten.
Helaas, zei Derksen, "onze liever Heer heeft me nooit geholpen in m'n leven hoor." Met andere woorden, ook die dag moest Derksen weer horen en/of zien hoe zijn moeder mishandeld wordt door zijn vader.
Derksen zei daarop dat dit soort ervaringen werkelijk ontzettend traumatiserend zijn voor kinderen. "Dat is verschrikkelijk," aldus Derksen. "Dat kun je niet zomaar uit de losse pols even melden. Als je in huiselijk geweld opgroeit ben je eigenlijk beschadigd voor je hele leven."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we HELEMAAL KLAAR met die idioten van het partijkartel. Net als jij. Maar om een alternatief te kunnen vormen voor dat kartel hebben we JOUW HULP nodig. Hoe? Doneer aan DDS via BackMe en help ons groter én beter te worden!
Natuurlijk maakt dat ze bij NRC helemaal niets uit. Want die krant heeft maar één groot doel in het leven: mannen zwart maken. Vandaag Inside is in principe een programma 'van mannen, voor mannen' (hoeveel veel vrouwen er ook naar kijken), en wordt ook nog eens gemaakt door drie blanke heteromannen. Dát is waarom dat programma helemaal kapot moet en waarom ze de betrokkenen steeds weer proberen te slopen.
Het is een walgelijke manier van opereren - maar het is helaas ook hoe het walgelijke mediakartel opereert. Wat een ranzige nepjournalisten zijn het toch.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten