screen shot 2023 03 30 at 105108

Geert Wilders waagt de sprong in het Vandaag Inside-wespennest op 15 november!

Mediasep 29 2023, 17:00
In een gedurfde zet heeft PVV-leider Geert Wilders besloten om een week voor de verkiezingen plaats te nemen bij het altijd roerige programma Vandaag Inside. Op woensdag 15 november schuift hij aan bij het trio Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. En hoewel de show populair is, is het geen geheim dat er enige wrijving zal gaan ontstaan tussen Wilders en Genee. Genee heeft zich in het verleden duidelijk uitgesproken als géén fan van de PVV.
Maar Wilders, nooit bang om een confrontatie uit de weg te gaan, betreedt hiermee de arena van wat velen noemen 'de VVD-leeuw'. En wij van DDS juichen dat alleen maar toe! In deze arena hoopt menigeen stiekem te zien dat Wilders zijn tanden laat zien en de heren van Vandaag Inside figuurlijk 'opeet'.
Hoe we de avond kunnen verwachten? Als we in de kristallen bol kijken, zien we wellicht het volgende scenario: Het onderwerp asielzoekers komt ter sprake. Genee zal bevestigend knikken bij de stevige uitspraken van Wilders, Van der Gijp zal zoals altijd proberen de luchtigheid erin te houden met zijn kenmerkende lach, en Derksen? Derksen zal waarschijnlijk de kant van Wilders kiezen. Precies wat Wilders nodig heeft zo vlak voor de verkiezingen!
Echter, laten we hopen dat de notoire PVV-criticus Knoester niet plotseling de studio binnenwandelt. Dat zou de dynamiek van de uitzending zeker veranderen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we dat de aankomende Tweede Kamerverkiezingen de belangrijkste verkiezingen van ons leven zijn. Daarom gaan we er met gestrekt been in. Elke dag weer. Steun ons daarom! Doneer aan DDS en help ons te strijden voor jouw vrijheid, jouw kinderen, en jouw welvaart!
Hoe het ook zij, deze aflevering van Vandaag Inside belooft nu al spraakmakend te worden. Een ding is zeker: Nederland zal op 15 november massaal afstemmen op deze clash van titanen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten