Geweldig nieuws! Rachel Hazes verlaat Nederland!

Mediadec 09 2023, 9:00
Wat een geweldige ontwikkelingen vandaag! De oppertokkie van de Nederlandse culturele scene, Rachel Hazes, vertrekt uit Nederland. Blijkbaar hebben Sinterklaas en Zwarte Piet haar in de grote zak gedaan en meegenomen naar Spanje. Yes!
Hazes heeft bij Torremolinos één of andere horecazaak overgenomen. Dat was al een beetje langer bekend. Maar wat ze nog niet publiekelijk heeft gemaakt is dat ze er ook gaat wonen. En dat is natuurlijk geweldig nieuws. Want hoe minder Tokkies in Nederland, hoe beter.
Ik zou bijna zeggen: minder, minder, minder!
De zaak die ze heeft overgenomen was tot voor kort van Peter Beense’s dochter Melanie en haar echtgenoot Casper Groosman. Het heette dan ook Case Beense (LOL). Dat is een wat simpele naam, maar de zaak loopt blijkbaar echt behoorlijk goed.
Rachel wilde het graag overnemen toen ze te horen kreeg van Melanie en Casper dat ze eigenlijk wel af wilden van de zaak om terug te keren naar Nederland. Hilarisch genoeg beweert Rachel dat ze dit ook doet ter nagedachtenis van haar overleden man, André Hazes. Die had altijd een horecagelegenheid willen hebben, zegt ze.
Aan de ene kant is dat hilarisch (wie zegt dat dit zo is?). Maar aan de andere kant is het ook weer niet totaal ongeloofwaardig. André zat immers nogal graag in een café.
Hoe dan ook, Casa Hazes gaat ook kroketten serveren. Dus als mensen het leuk vinden om mevrouw de Tokkie in het echt te zien, in Spanje, en toch lekker een kroket op te boffelen, dan moeten ze naar La Carihuela afreizen. 
Voor kennissen en familie van Rachel is het natuurlijk heel goed nieuws dat ze vertrekt. Rachel heeft namelijk met ongeveer iedereen ruzie. Haar eigen kinderen willen haar niet zien, haar hartsvriendin is boos op d'r, en ga zo maar door. Er is werkelijk niemand die wil dat Rachel in Nederland blijft.
Sterker nog, met een beetje mazzel staan er straks volksmassas op het vliegveld om haar heel blij uit te zwaaien. "Dahaag Rachel, tot nooit meer ziens!"
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten