screen shot 2023 12 07 at 100626

LOL! Op1 geschokt dat het programma verdwijnt: "Dat valt ons rauw op het dak"

Mediadec 07 2023, 8:04
Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel zijn furieus. Dat geldt ook voor de rest van Op1. Ze zijn zich gisteren namelijk rotgeschrokken dat het programma vanaf de zomer van de buis wordt gehaald. Dat werd gister bekendgemaakt door de NPO... maar zonder Op1 daar van tevoren in te betrekken. En dus de Op1'ers even merken wat ze daarvan vinden.
Gisteren werd bekend dat Op1 ophoudt te bestaan. BNNVARA gaat vanaf zomer 2024 zelf een programma maken op het Op1-tijdstip. Geen Op1 meer, geen samenwerking van meerdere omroepen met elkaar. BNNVARA bepaalt wat er gebeurt. En dat wordt... Khalid & Sophie. Dat is één van de meest wanstaltige programma's van de NPO, maar het krijgt dus de topspot in de avond.  
Bij Op1 vinden ze dat logischerwijze nogal vervelend. Gisteravond spraken Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel er live over. Ze legden uit dat ze nogal geschokt zijn... omdat ze dit nieuws gisteren zelf ook hoorden middels een persbericht. Er was dus geen onderling overleg over geweest. Op1 houdt op, Khalid & Sophie nemen het tijdslot over. 
"Goedenavond," begon presentator Groenhuijsen Op1 gisteravond. "Het zijn gekke tijden. Tot onze grote verbazing en ons grote ongenoegen hoorden wij vandaag dat er morgen een persbericht verschijnt waarin de NPO bekendmaakt dat BNNVARA een talkshow gaat maken op ons, op dít tijdstip. Dat valt ons rauw op het dak."

Tot onze grote verbazing hoorden wij dat er morgen een persbericht verschijnt waarin de NPO bekendmaakt dat BNNVARA een talkshow gaat maken op ons tijdstip. Dat valt ons rauw op het dak. Maar we zijn er zeker nog tot de zomer en dus bent u voorlopig nog niet van ons af. #Op1

512
Reply
"Maar u bent nog niet van ons af," sloot Groenhuijsen af. "We gaan nog zes maanden knállen."
Waarover? Nou, "bijvoorbeeld over Taylor Swift." Op dat moment keek hij naar Ten Napel die dat onderwerp mocht inleiden.
Kijk, en dat is dus wel weer grappig. Ze doen huiliehuilie dat ze hun programma kwijtraken, en vervolgens gaan ze praten over... een Amerikaanse popster. Want dát is wat er écht toe doet. Dat is een écht belangrijk onderwerp.
Afijn, het leuke hiervan is natuurlijk dat de NPO'ers niet alleen normale mensen haten en op een abominabele manier behandelen, maar elkaar óók. Het zijn werkelijk professionele backstabbers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten