screen shot 2023 12 11 at 152345

Met zulke mediavrienden... Quasi-rechtse Elsevier-journalist wil Martin Bosma niet als Kamervoorzitter: hij zou 'grof' zijn

Mediadec 11 2023, 16:00
Daar gaan we dus weer. Carla Joosten, journalist voor het zogenaamd rechtse Elsevier, mocht vandaag langskomen bij WNL vandaag - ook zogenaamd rechts - om daar te vertellen dat Martin Bosma van de PVV vooral géén Kamervoorzitter mag worden. Want hij zou "grof" uit de hoek kunnen komen. En dat kan echt niet!
Dit is echt om kotsmisselijk van te worden. Voor het eerst in lange tijd is het mogelijk dat de Kamer een voorzitter krijgt die zijn taak serieus neemt en die íedereen laat uitspreken, inclusief leden van rechtse partijen. Maar wat gebeurt er vervolgens? Zogenaamd 'rechtse' media doen er alles aan om zijn poging om voorzitter te worden keihard te torpederen.
Zie het optreden van Carla Joosten bij WNL Vandaag. Dit sneue figuur werkt voor Elsevier Magazine. Dat is dus een zogenaamd rechts magazine. Vanmorgen kwam mevrouw langs bij WNL. Daar vertelde ze dat Bosma niet de juiste man voor het Kamervoorzitterschap is omdat hij niet netjes genoeg is. In haar ogen dan.
Joosten begon door te stellen dat Bosma een goede kans maakt om de nieuwe Kamervoorzitter te worden "omdat de Kamer naar rechts helt." Daarnaast, zei ze, heeft hij een "redelijk goede naam als voorzitter." Daarbij benadrukte ze dat woordje "redelijk." Waarom? Nou, hierom.
"Een heel goede naam als leider van de debatten," heeft Bosma, ging de hypocriet verder. Hij houdt de orde goed. "Maar er zijn ook nadelen. Een Kamervoorzitter moet ook het land vertegenwoordigen bij de ontmoeting van staatshoofden, op vier mei is hij erbij bij de Dodenherdenking... en daar hebben we hem eigenlijk nog nooit in gezien. Hij heeft nogal eens de neiging om grof uit de hoek te komen."
Vervolgens zei mevrouw de rechtse journaliste (kuch, hoest) dat we dat soort gedrag "tegenwoordig minder accepteren. En dus vindt ze het problematisch om hem voorzitter te maken. Zijn mede-Kamerleden zullen hem er tenminste over moeten "ondervragen." Want jongens toch, hij is niet altijd lief.
Enkele dagen geleden zette Geerten Waling van Elsevier de aanval in op Geert Wilders. Nu is het dus Joosten die hetzelfde doet met Bosma.
Je gaat bijna denken dat ze bij Elsevier bezig zijn met een bewuste actie om de PVV te beschadigen - en om argumenten aan te dragen om die partij vooral zoveel mogelijk buiten de macht te laten. Geen coalitie, geen Kamervoorzitter, niets.
Dit is dus precies waarom een website als De Dagelijkse Standaard zo hard nodig is. Anders dan Elsevier laten wij ons niet beïnvloeden door het partijkartel - en al helemaal niet door die neprechtse VVD. Maar dit betekent dat we jouw steun nodig hebben. Want als je ingaat tegen het partijkartel doet dat kartel er alles aan om je te beschadigen. Alleen met jouw hulp blijft DDS in de lucht. Doneer daarom vandaag nog aan DDS en help ons hypocriete neprechtse hoaxmagazines als Elsevier aan te pakken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten