michaelvdgalien a group of courageous dutch people with the d dc1bd641 dbd5 45ca 8c8f 5034e96e500f 1

VECHT voor het VOORTBESTAAN VAN ons VRIJE NEDERLAND

Mediaapr 18, 13:23
Het is ongelooflijk, helaas, maar we staan tegenwoordig voor een enorme strijd in ons land. Ze willen ons een oorlog in rommelen, ze willen ons geld digitaliseren, ze willen onze economie opofferen uit naam van 'klimaat,' ze willen ons Woke overal opdringen en andersdenkenden het zwijgen opleggen... De boeren worden kapotgemaakt. Partijen die kritisch zijn over de macht staan op het punt verboden te worden - en worden nu al publiekelijk te kakken gezet door de premier én de Kamervoorzitter.
Ja, het is duidelijk dat we in een bijzonder belangrijke situatie verkeren in ons land. We moeten nu opstaan - met elkaar - of het gaat helemaal mis.
Bij De Dagelijkse Standaard (DDS) voeren we ELKE DAG WEER de goede strijd. De strijd voor Nederland, voor onze cultuur, voor onze waarden... kortom, voor ons volk. Net als jij zijn wij patriotten. Liefhebbers van ons vaderland. En ja, net als wij hebben wij een hekel aan het boeren-hatende, vrijheidshatende, onderdrukkende, digitaliserende kartel.
Wij willen elke dag doorstrijden. Maar dit betekent wel dat we jouw hulp nodig hebben. Wij hebben namelijk niet alleen een hekel aan het kartel, maar dat geldt andersom ook. Die engnekken doen er álles aan om DDS te slopen. Ze zetten Big Tech én Big Business in om ons te beschadigen - ons bereik (op socials) te beperken en inkomen via reclame drastisch te verlagen.
DDS kan alleen bestaan bij de gratie van onze lezers. Zonder onze lezers is DDS ten dode opgeschreven... en dan kunnen wij dus ook niet doorgaan met deze strijd.
Steun ons daarom! Sta zij aan zij met DDS. Help ons deze strijd elke dag weer uit te vechten. Wij zijn voor niemand bang, we zijn bereid om er financieel fors op achteruit te gaan (zoals we gedaan hebben)... maar we moeten wél genoeg hebben om van rond te komen. Om te kunnen blijven bestaan. Om te kunnen blijven strijden.
Vandaar deze hartekreet. Steun DDS! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het Kartel elke dag weer te bestrijden. Voor jou, voor je gezin, voor Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten