shutterstock 1556569106

Ierland, Spanje en Noorwegen belonen terreur: Erkenning Palestijnse staat een beloning voor dood en verderf

Midden-Oostenmei 22, 10:00
Dit is de wereld op zijn kop! Op 7 oktober 2023 pleegde Hamas een gruwelijke aanval op Israël waarbij meer dan 1100 onschuldige mensen de dood vonden. En wat doet de internationale gemeenschap? In plaats van deze barbarij ondubbelzinnig te veroordelen, belonen Ierland, Spanje en Noorwegen deze misdaden door de Palestijnse staat te erkennen. Een pogrom plegen loont hier geeft men een verkeerd signaal mee af.
Dit is niets minder dan een schandalige capitulatie voor terrorisme. Het bloed van de slachtoffers is nog vers, of deze landen verkondigen trots hun steun aan een entiteit die rechtstreeks verbonden is met terreur en geweld. Simon Harris, de Ierse premier, noemt het een "historische en belangrijke dag" voor Ierland en Palestina. Maar wat is er historisch aan het belonen van massamoord? Wat is er belangrijk aan het legitimeren van een regime dat het vernietigen van Israël als doel heeft?
De boodschap die hiermee wordt afgegeven, is huiveringwekkend: met terreur kun je politieke doelen bereiken. Dit is de appeasement politiek in haar meest walgelijke vorm. Terwijl Harris krokodillentranen huilt over de doden, zien we de realiteit: de pogrom van 7 oktober wordt beloond met politieke erkenning. Dit is een slag in het gezicht van elke Israëlische burger die dagelijks met de dreiging van terreur leeft.
De Spaanse premier Pedro Sánchez riep in het parlement op tot een staakt-het-vuren en een politieke oplossing. Hoe naïef kun je zijn? Hoe kun je nu in vredesnaam een oplossing verwachten als je de agressor beloont? Dit is niet slechts zwakte, het is verraad aan alle principes van rechtvaardigheid en veiligheid.
Ierland, Spanje en Noorwegen presenteren zichzelf als “brengers van hoop,” maar ze brengen niets anders dan wanhoop en onzekerheid. Ze ondermijnen elke mogelijkheid tot vrede door te capituleren voor terreur. Deze erkenning is een blanco cheque voor Hamas en verwanten terreurgroepen om door te gaan met hun gewelddadige jihad tegen Israël. Wat zal de volgende stap zijn? Een Nobelprijs voor de Vrede voor Hamas? Je kunt het niet meer uitsluiten. De wereld lijkt wel gek geworden!
De rest van de internationale gemeenschap moet onmiddellijk afstand nemen van deze waanzin. Het erkennen van een Palestijnse staat op deze manier is niets anders dan een beloning voor terreur van dood en verderf. Het Westen moet een klare en harde lijn trekken tegen elke vorm van terreur en duidelijk maken dat politieke doelen nooit bereikt kunnen worden door geweld en terreur.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: "PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne - Geert, kies voor NEDERLAND!" Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden!
Het is tijd dat de wereld wakker wordt en deze waanzin stopt. Alleen door een principiële, harde houding tegen terreur kunnen we een duurzame en vreedzame toekomst waarborgen voor zowel Israëli's als Palestijnen. Dit soort capitulatie brengt ons alleen maar verder van vrede en dichter bij een wereld waar terreur de norm is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten