-Michel Mulder- 'Als de basis al verkeerd is'

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- 'Als de basis al verkeerd is'

De kanspareltjescrisis, wat is er al niet over gezegd, en over bij elkaar gelogen?

Voor iedere verkiezingen blaast - vooral - de VVD hoog van de toren met oneliners over het verminderen van de instroom, het beperken van na-reizigers en het uitzetten van uitgeprocedeerd tuig - ja, ik zeg het echt - terwijl na weer een gemanipuleerde verkiezingsuitslag de veerboot SS-VVD (vrachtschip voor delinquentjes) op volle kracht haar waterbrug hervat.

Wat is toch - naast uiteraard het gratis geld - de aantrekkingskracht van Nederland, op de natuurlijke opvolgers van Hannibals invasieleger?

Simpelweg het bieden van een toekomst.

Wie VVD staatssecretaris Eric van der Burg, met rode koontjes van gelukzaligheid, hoort dicteren over het zaligmakende toekomstperspectief voor iedere 'vluchteling' - maar ook iedere dief, verkrachter en soortgelijk - die weet één ding zeker: die lui gaan nooit meer weg.

De basis voor een vluchtelingencrisis moet te allen tijde de TIJDELIJKE humanitaire opvang zijn. En niet een uitgestippelde toekomst voor de komende 30 jaar, zoals mensensmokkelaar ter Burg bepleit, en nastreeft.

Wie niet bereid is om na een oorlog of crisis het eigen vaderland op te bouwen, daarvan hoef je geen enkele opbouwende bijdrage te verwachten t.a.v. ons land. Het enige dat je van deze mensen zult zien is slechts een handophoudende maar tevens afwijzende houding ten opzichte van ons land en haar inwoners, en onze cultuur.

De Kaagalitie van het kwaad zal uiteraard wijzen op 'al' die advocaten, architecten en artsen die succesvol geïntegreerd zijn in onze maatschappij, maar weigeren daarbij aan te stippen dat deze - in absolute getallen spaarzame - succesgevallen zelf een natuurlijke antipathie hebben - gebaseerd op menselijke ervaring - voor dat invasieleger dat de tuinen van ter Stapel als camping heeft uitgezocht.

(Artikel gaat verder onder de oproep onze apps te downloaden)

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Wij moeten een politiek en immigratieproces nastreven dat als hoofddoel de terugkeer naar het vaderland uitvent. En niet een reeds uitgestippelde toekomst van een luilekkerland met gratis geld, gratis ziektezorg, gratis abonnementen en een (gratis) woning in een co2-ademteug, daar waar het Nederlandse volk meer dan 10 jaar op wachtlijsten staat.

De basis is waar het proces omgekeerd moet worden, want zodra het luilekkerland label van het hele proces is afgehaald, zal de instroom op een natuurlijke wijze uitdoven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties