screen shot 2023 10 07 at 092051

Nieuwe onthullingen tonen gruwelijke misdaden tegen vrouwen door Hamas: Vrouwen met spijkers in hun liezen gevonden

Midden-Oostendec 29 2023, 11:00
The Times of Israel schrijft vandaag over een publicatie van The New York Times waarbij er nog meer nieuwe gruwelijkheden aan licht komen die tegen vrouwen zijn begaan in Zuid-Israël. DDS is geen weblog voor tere zieltjes ook dit nieuws brengen wij. Hamas heeft met hun bruutheden een voorbeeld gesteld zodat andere radicale moslims hun gaan kopiëren, wereldwijd. Maak je borst maar nat voor 2024. De westerse wereld moet alert zijn op alle vormen van islamisme, van terrorisme tot politieke islam (islamisme).
In een uitgebreide, gruwelijke onthulling die donderdag werd gepubliceerd, beschreef The New York Times het systematische seksuele geweld tegen Israëlische vrouwen en meisjes in dienst van Palestijnse terroristen tijdens de ongekende razernij van Hamas op 7 oktober door Zuid-Israël. Het twee maanden durende onderzoek omvat interviews met meer dan 150 getuigen, medisch personeel, eerstehulpverleners, soldaten, verkrachtingsadviseurs en overheidsfunctionarissen, samen met het scannen van videobeelden, foto's en GPS-gegevens van mobiele telefoons.
Bij het Supernova-festival Gal Abdush aangetroffen, een 34-jarige moeder van twee kinderen uit centraal Israël, die het Supernova-festival bijwoonde met haar man. De politie zegt dat ze geloven dat Abdush werd verkracht voordat ze werd vermoord en haar lichaam in brand werd gestoken. Het duurde ongeveer een week om haar te identificeren, volgens het rapport. Het lichaam van haar man werd dagen later gevonden en was zo zwaar verbrand dat de autoriteiten DNA-testen nodig hadden om hem te identificeren.
De New York Times zei dat het ten minste zeven locaties in het zuiden van Israël heeft geïdentificeerd waar vrouwen en meisjes blijkbaar seksueel werden misbruikt of verminkt. Degenen die door de krant werden geïnterviewd, beschreven het vinden van de lichamen van meer dan 30 vrouwen in en rond de Supernova-rave-site en in twee nabijgelegen kibboetsen in een vergelijkbare staat als die van Abdush - "benen gespreid, kleren afgescheurd, tekenen van misbruik in hun genitale gebieden."
Foto's die door The Times werden bekeken, waren onder meer die van een vrouw in een belegerde kibboets die werd gevonden met tientallen spijkers in haar dijen en lies. Op beelden die door de krant werden bekeken, waren twee dode Israëlische soldaten te zien op een overspoelde militaire basis, blijkbaar rechtstreeks in hun vagina geschoten.
Yinon Rivlin, een lid van het productieteam van de rave die twee broers verloor bij de aanval maar erin slaagde te overleven nadat hij zich had verstopt, vertelde The New York Times dat hij, nadat hij uit zijn schuilplaats was gekomen, zich een weg baande langs Route 232 - waar Abdush werd gevonden - en het lichaam van een jonge vrouw tegenkwam die op haar buik lag, ontkleed vanaf haar middel naar beneden, benen gespreid en die in haar vaginale gebied leek te zijn opengesneden, "alsof iemand haar uit elkaar scheurde".
Soortgelijke scènes werden ontdekt in ten minste zes verschillende huizen in de kibboetsen Be'eri en Kfar Aza, waar ten minste 24 lichamen van vrouwen en meisjes werden gevonden, ofwel uitgekleed, vastgebonden met ritssluitingen of verminkt - soms alle drie - volgens acht vrijwillige medici en twee Israëlische soldaten die met The Times spraken.
Een getuige van de rave vertelde de publicatie dat ongeveer 100 terroristen zich verzamelden langs de weg waar het festival plaatsvond, waarbij ze wapens en zwaargewonde vrouwen met elkaar doorgaven. De getuige zei dat ze minstens vijf vrouwen voor haar ogen verkracht zag worden terwijl ze zich probeerde te verstoppen.
Een andere getuige, Raz Cohen, vertelde The Times dat hij, terwijl hij zich verstopte in een opgedroogde beekbedding in de buurt van Route 232, een wit busje zag stoppen en mannen in burgerkleding eruit zag springen en een vrouw uit het voertuig sleepte. "Ze verzamelen zich allemaal om haar heen... Ze staat op. Ze beginnen haar te verkrachten. Ik zag de mannen in een halve cirkel om haar heen staan. Men penetreert haar. Ze schreeuwt. Ik herinner me nog haar stem, schreeuwt zonder woorden. Toen hief een van hen een mes," zei hij, "en ze hebben haar gewoon afgeslacht."
Shoam Gueta, een vriend van Cohen die zich bij hem verstopte, vertelde de krant dat hij zag dat de mannen "praatten, giechelden en schreeuwden", en toen stak een van hen het slachtoffer herhaaldelijk neer, "letterlijk haar afslachtend". Mirit Ben Mayor, een hoofdinspecteur van politie, vertelde The New York Times dat ze geloofde dat de brute wreedheden die op 7 oktober door Palestijnse terroristen tegen Israëlische vrouwen en meisjes werden begaan, een combinatie waren van "de haat tegen Joden en de haat tegen vrouwen".
(Artikel gaat verder na deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met gestoorde gekken als Asha ten Broeke én Arnoud van Doorn. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze heksjes elke dag weer virtueel te bestrijden (op liefdevolle wijze, alleen met behulp van het vrije woord, natuurlijk).
Wanneer je dit hele verhaal hebt gelezen, schaam je je ogen uit je kop over het feit dat de overheid sit-ins toestaat waar antisemitisme en haat tegen Israël voorkomen. Voor 2024 wensen wij dat er een regering komt die hier hard tegen optreed. Voor antisemitisme mag geen plaats zijn in Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten