image11

5 tips voor het organiseren van een bedrijfsfeest

Geen categoriedec 18 2018, 12:23
De kerstpakketten zijn de deur uit, en de vakantieperiode breekt aan. Met de feestdagen op de kalender staan ook de planning van het bedrijfsfeest weer op de to-do lijst. Of je nu een kerstborrel, nieuwjaarsborrel of gewoon een gezellig team feest organiseert: er komt nogal wat bij kijken. Met deze handige tips maak je de organisatie van jouw bedrijfsfeest dan ook een stuk makkelijker.
Je hoeft echt geen tientallen nieuwe items aan te schaffen voor dat ene feest dat je jaarlijks organiseert. Je kunt alle benodigdheden ook gewoon online huren op websites als huren.nl. Je vindt hier werkelijk waar alles terug wat je nodig kan hebben, en kunt het later gewoon weer inleveren. Zeker handig wanneer je weinig opslagruimte hebt.
Ook wanneer je al jaren feesten en partijen organiseert kost het iedere jaar weer wat tijd om alle planning geregeld te krijgen. Begin dus op tijd - en op zijn minst een maand van te voren. Op deze manier kun je er ook voor zorgen dat alle uitnodigingen op tijd verstuurd zijn, en de genodigden op tijd een plaatsje in de agenda vrij kunnen houden.
Een leuk thema maakt het een stuk makkelijker plannen; en zorgt direct voor positieve energie! Wanneer je een specifiek thema hebt geselecteerd wordt de keuze tussen hapjes, drankjes en decoratieve items namelijk een stuk makkelijker: alles wat binnen het thema past is welkom. Past het niet? Dan is het misschien iets voor volgend jaar. Maak het thema nog leuker door er een toffe dresscode aan toe te voegen: iedereen houdt wel van een verkleedpartijtje.
Ook wanneer alles binnen een bepaald thema moet passen is het belangrijk om voldoende variatie aan te bieden. En dit is van toepassing op werkelijk waar alle gebieden. Van de muziekkeuze of afspeellijsten tot het eten en het drinken. Denk ook aan voldoende vegetarische, veganistische en lactosevrije gerechten. Je weet maar nooit welke eetvoorkeur iemand heeft: zeker wanneer de hele familie uitgenodigd is.
Er zijn maar genoeg organisaties en bedrijven te vinden die entertainment organiseren voor feesten, partijen, evenementen en dus ook bedrijfsfeesten. Door de entertainment uit handen te geven zorg jij dat je de handen vrij hebt om met iedereen te praten, en vooral om ook zelf wat te kunnen genieten! Daarnaast is een professionele organisatie waarschijnlijk een stuk beter in het geven van goed entertainment, dan dat je zelf bent!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten