Als de deur opengaat krijgt deze jonge bruid de verrassing van haar leven. Ze werd verteld dat haar vader te ziek is om aanwezig te zijn. Of toch...?

Geen categoriejun 13 2015, 9:00
Ze dacht dat haar vader te ziek zou zijn om de mooiste dag van haar leven mee te maken. Of had het lot toch nog een klein wonder voor haar in petto?
Toen Alexandra Pearson aan haar ouders bekendmaakte dat ze zou gaan trouwen met de man van haar dromen, was dat een hele mooie dag. Maar de dag had ook een keerzijde: al vrij snel werd duidelijk dat haar vader Andre Pearson niet aanwezig zou kunnen zijn op haar bruiloft. Zo graag als hij ook had gewild; de man had net een hartaanval gehad en was te zwak om een half land door te reizen om bij Alexandra's bruiloft te zijn..
...Of toch? Andre zat in de Mayokliniek, en die hebben alles op alles gezet om te zorgen dat hij tóch aanwezig kan zijn op de dag dat zijn dochter in het huwelijksbootje treedt. En ja hoor, het lukt. De verrassing is dan ook groot als hij de dag vantevoren zich meldt in het huis waar de hele familie alvast is samengekomen. Verrassing!
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Andre-Pearson-wedding-surprise.mp4"][/video]
.
En nog mooier: Andre staat erop dat hij degene zal zijn die zijn dochter zal weggeven. Rolstoel of niet! Dat doet hij dan ook, en met verve. Op het feest dat die avond volgt, blijkt hij daarnaast zelfs nog in staat er een paar swingende moves uit te gooien:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Pearson-Wedding-Surprise.mp4"][/video]
.
Wat een ongelofelijke held!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten