Arend Jan Boekestijn (VVD) is zwaar geobsedeerd door Thierry Baudet (FVD)

Geen categorieokt 22 2017, 18:00
Dat Thierry fans heeft wisten we al. En dat die ver gaan in hun loyaliteit aan Baudet ook. Maar zijn stalkerige critici zijn vele malen erger.
Je hebt van die mensen die echt de hele dag bezig zijn met wat Thierry Baudet denkt, doet en zegt. Sommige van die mensen zijn z'n grootste fans. Het is wellicht een beetje raar dat je als niet-journalist zo'n man zo nauwlettend volgt, maar problematisch is het allemaal niet. Als je je door hem geïnspireerd voelt, soit.
Maar het andere deel van dit soort mensen bestaat uit critici van het stalker-type. Het maakt niet uit wat er gebeurt, deze types slagen er op de één of andere manier altijd weer in om Thierry er met de haren bij te slepen -- ook als hij er helemaal niets mee te maken heeft.
Eén zo'n man is Joshua Livestro. Lees deze epische post op GeenStijl maar. Of dit artikel op onze eigen website. Of deze. En dan is deze er ook nog.
Helaas is Livestro niet de enige (oud-) VVD'er die nogal geobsedeerd is met Baudet. Arend Jan Boekestijn is minstens net zo erg. Dat is in zijn geval al helemaal wonderlijk omdat hij niet slechts een publicist en columnist is, maar ook nog eens oud-Kamerlid. Je zou denken dat hij boven dit soort merkwaardige obsessies staat, maar nee, niets is minder waar. Meneer kán Baudet niet niet noemen.
En dus krijg je op een gewone zondag dit soort tweets van de nep-liberaal:
https://twitter.com/ajboekestijn/status/922120101188521988
https://twitter.com/ajboekestijn/status/922075060868874243
https://twitter.com/ajboekestijn/status/922049746260447233
Oké dan Arend Jan, ik begrijp dat je het jammer vindt dat je de politiek moest verlaten (iets met 'geheimen van het paleis' en 'spleetogen'), maar man, moet je nou werkelijk zo te keer gaan tegen Baudet, puur en alleen omdat hij de hegemonie van de VVD dreigt te doorbreken?
Het antwoord op die vraag is, natuurlijk: ja. VVD'ers kunnen het namelijk nooit en te nimmer tolereren dat er een écht rechts alternatief opstaat. Dat willen ze ten koste van alles voorkomen -- en dus blijven ze Baudet nu maar stalken in de hoop dat ze hem uiteindelijk genoeg beschadigen om Forum voor Democratie klein te houden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten