Baudet-hater Joshua Livestro vliegt wéér uit de bocht

De Jalta-eigenaar blijft maar doorgaan. Zullen we hem anders maar een cursusje ‘de-obsederen’ aanbieden?

De laatste dagen is er iets van controverse ontstaan over een belachelijke website van, voor en door jodenhatende neonazi’s. Het gaat om AltRechts.com. Gisteren kreeg ik nog een DM op Twitter van een verslaggever van De Telegraaf, of ik wist wie er achter die site zat? Nee dat wist ik niet, zei ik, maar ik had al wel gezien dat het een knettergekke site is. Zo werd ik daar onlangs onder vuur genomen omdat ik zogenaamd een neoconservatieve oorloghitser zou zijn die, hoe kan het ook anders, in naam van het Grote Joodse Complot overal en nergens oorlogen wil veroorzaken. Ook had ik gezien dat ze een artikel hadden gepubliceerd om de verjaardag van Hitler te vieren… en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Sterker nog, ik vond de posts zo ongelooflijk over the top, dat ik me hardop afvroeg of het niet gewoon een enorme trolactie was een van linkse gek. Zo niet, dan zijn de mensen erachter, schreef ik aan de Telegraaf-journalist, echt knettergek.

Afijn, het is dus duidelijk: die mensen zijn helemaal doorgedraaid. Het gevolg: na de terechte negatieve aandacht voor de haatsite is die nu offline gehaald.

Prima. Als hostingbedrijf zou ik zo’n site ook meteen naar beneden halen. Je zou er maar mee in verband worden gebracht.

Laat dat laatste nou precies zijn wat Baudet-hater Joshua Livestro probeert te doen met Thierry Baudet. De gekken van AltRechts hadden namelijk een keer iets positiefs over Baudet geschreven… en dat wil Livestro er best nog even inwrijven. Guilt by association, noemen ze dat:

Gelukkig zijn er nog een hoop mensen die begrijpen dat dit echt een walgelijke strategie is om Baudet zwart te maken:

Screen Shot 2017-04-30 at 11.08.55

En:

Te triest voor woorden, natuurlijk, maar ja, we weten allemaal onderhand dat Livestro zich wat Baudet betreft écht niet kan inhouden. Als hij in de verste verte ook maar iets van een mogelijkheid ziet om hem te beledigen doet ‘ie dat. En als dat betekent dat hij op buitengewoon creatieve wijze (niet-bestaande) verbanden moet leggen om dat voor elkaar te krijgen, soit. Aanpakken die hap! Die vuile rechtse, eurosceptische conservatief!

Het begint onderhand een beetje vermoeiend te worden. Tot een jaar of twee geleden was Livestro zélf buitengewoon conservatief, eurosceptisch, en kritisch op het politiekcorrecte establishment. Maar opeens is iedereen die dezelfde denkbeelden nú heeft De Belichaming Van Het Kwaad. Het slaat werkelijk nergens op en is ook nog eens volstrekt inconsequent, maar blijkbaar is Livestro de enige die dat niet begrijpt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Kees

  Hij zal er voor betaald krijgen.

 2. Floris

  Schandalig wat die Livestro flikt. Wat een valse schoft!

 3. Adriaan

  @Joshua Livestro, ook jou heb ik geadviseerd psychiatrische hulp te zoeken. Waarom doe je dat toch niet? Heus, ik zeg het in jouw belang. Er is nog hoop voor je. Niet dat ik daar echt in ben geïnteresseerd, maar ik zeg het om onszelf te beschermen. Je bent namelijk compleet gestoord en je bent mogelijk een gevaar voor de Nederlandse burger. Je bent nu al ontoerekeningsvatbaar. Reageer even dan kunnen we er over praten.

 4. nick

  Hmmmm….. jaloezie??…. schijnt nogal giftig te zijn.

 5. janszm

  Toen Jalta opgericht werd heb ik mij geabonneerd. Na enige tijd dacht ik steeds dat ik bij de verkeerde site zat. Geen abonnee meer. Wat een malloot die Livestro. Brains van Joop!.

 6. buitenbeentje

  Hij zal wel op de loonlijst van Soros staan. Om de wille van de smeer, likt de kat de kandeleer (Cats).

 7. George Knight

  Mee eens, guilt by association slaat nergens op. Maar bij die afwijzing kan niet ongenoemd blijven dat GS, TPO en DDS guilt by association overvloedig als stijlmiddel inzetten.

  Hierboven nog als Van der Galien Livestro aanvalt door hem een Baudet-hater te noemen. Hoezo? Als iemand kritisch is op Baudet -onze zelfverklaarde geniale intellectueel die nog vandaag in een inmiddels verwijderde tweet meende dat Chavez de leider van Venezuela is- dat is dat geen haat, maar zakelijke kritiek. Moet kunnen. En eerlijk gezegd, Baudet, vliegt herhaaldelijk uit de bocht en roept kritische reacties op. Veel merkwaardiger is de onvoorwaardelijke steun die DDS aan Baudet geeft.

  Kom op, Van der Galien, neem de ruimte en geef anderen de ruimte zonder gelijk in de overdrive te schakelen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.