Doorgedraaide D66-fractieleider in Amsterdam: "Annabel Nanninga is alt-right!"

Geen categorieokt 22 2017, 17:00
Een soort van Nederlandse Donald Trump?
Dat D66'ers ze over het algemeen niet op een rijtje hebben wisten we al langer, maar het is toch heel vriendelijk van Reinier van Dantzig -- de fractieleider van de partij in de gemeenteraad van Amsterdam -- dat hij dat nog maar eens bevestigt. Op Twitter laat deze geflipte nep-democraat namelijk weten dat Annabel Nanninga in zijn ogen keihard alt-right is:
Let wel, die term alt-right wordt door politiekcorrect multikul-links gebruikt als synoniem voor 'neo-nazis,' 'racisten' en/of 'moslimhaters.' In één tweet zet Van Dantzig Nanninga (voor zijn eigen achterban in ieder geval, want die weet precies wat hij bedoelt) dus weg als een nazistische, racistische islamofobische Eva Braun.
Het meest vermakelijke hieraan is natuurlijk dat websites als De Dagelijkse Standaard vervolgens door dit soort D66'ers weggezet worden als 'altijd op de man spelend' en 'beledigend.' Want insinueren dat iemand stiekem neo-nazistisch is -- of op zijn minst racistisch tot op het bot -- is natuurlijk wél heel netjes en beleefd.
Nee, het zou niemand moeten verbazen dat dit soort kwalijke dingen rondgetweet worden door gekkies van D66. Toch is het zorgwekkend. Het bewijst namelijk maar weer eens dat deze mensen werkelijk alles aangrijpen om rechts kapot te maken. Dieptriest.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten