Bam! Salafistisch Van Doorn-vriendje Abdoe Khoulani gaat drie maanden de bak in voor flessentrekkerij

Bam! Salafistisch Van Doorn-vriendje Abdoe Khoulani gaat drie maanden de bak in voor flessentrekkerij

Ooit stond mafklapper Abdoe Khoulani in de gemeenteraad van Den Haag terreurclub ISIS een hart onder de riem te steken. Nu moet de politieke bondgenoot van islamist Arnoud van Doorn voor drie maanden de cel in. Oh, how the mighty have fallen!

Dikke vette pech voor Abdoe Khoulani vandaag. De oprichter van de islamistische Partij voor de Eenheid in Den Haag mag drie maanden de bak in. Of twee, als hij zich netjes gedraagt. Want meneer de halalkoekepeer heeft het namelijk wijs geacht om te knoeien met zorgdeclaraties. Samen met wat Marokkaanse vriendjes heeft hij declaraties ingediend bij een zorgverzekeraar vanuit een Marokkaans ziekenhuis, met als enige doel zichzelf verrijken. Vandaag mocht de oplichter bij de rechter voorkomen, en die was niet mals voor Khoulani en zijn maatjes.

En die was niet mals, zoals we kunnen lezen op de Twitter-tijdlin van Saskia Belleman. Alle oplichters hebben taakstaffen gekregen en moeten honderden euro's terugbetalen. Khoulani zelf werd benoemd tot "spin in het web" en gaat nu de gevangenis in voor minstens twee maanden. Als hij zich daar goed kan gedragen - en dat is nog maar de vraag met dit losgeslagen stuk schorriemorrie - hoeft hij dan geen derde maand uit te zitten.

Hoe dan ook toont het weer aan uit welk hout de mannen van de Partij voor de Eenheid gesneden zijn. Ze doen zich voor als vrome moslims, maar in werkelijkheid zijn Abdoe Khoulani (veroordeeld voor oplichting) en Arnoud van Doorn (veroordeeld voor drugshandel) gewoon crimineel straattuig. Weg ermee!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties