Beelden! Johan Derksen pakt Twan Huys aan: 'het is helemaal zijn eigen schuld!'

Geen categoriemrt 05 2019, 19:00
Bij Veronica Inside hebben ze geen goed woord over voor het falende RTL Late Night. Volgens de aanwezige tafelgasten heeft het programma 'zeven maanden aangemodderd' en is het fiasco nu compleet. De uitzending, met figurant Twan Huys, doet het namelijk dramatisch qua kijkcijfers en DDS-redacteur Michael van der Galien duidde het drama eerder al als: 'afgang compleet' en nu doet Johan Derksen er een schepje bovenop!
Volgens Derksen is het 'vooral zijn eigen schuld', maar heeft de opzet van het programma en de aanwezige gasten impact op de dramatische kijkcijfers: 'als er dan gasten komen dan wel die dame die bij Donald Trump op schoot zat en die zwangere van Pechtold!' Verwijzend naar de decadente pornoster Stormy Daniels en Anne Lok, die onlangs werd bezwangerd door oud-D66 leider Alexander Pechtold.
'Is dit nu het niveau!?' vroeg Derksen zich geërgerd af.
Tja. Daar hebben de heren van Veronica Inside natuurlijk wel een punt. De gasten zijn matig tot het proletarische aan toe en ook de onderwerpen zijn van laag niveau. Volgens Van der Gijp is het grote probleem van het programma 'dat er niets veranderd' en inderdaad: Twan Huys gaat vooral door met het framen van zijn politieke tegenstanders. Toen hij in Groningen aanwezig was bij zijn 'College Tour' van NTR begon hij ook al over Donald Trump.
Dat terwijl het onderwerp Trump op dat moment geen enkele relevantie had met het onderwerp van die dag: de Nobelprijs van prof. dr. Ben Feringa. Veel aanwezige studenten hadden het door en vonden het een laffe poging. Logisch dus dat kijker het laat afweten bij RTL Late Night waar Huys voortdurend hetzelfde doet. Die laten zich ondertussen geen appels voor citroenen verkopen.
Dat de gasten dan ook nog eens oninteressant zijn helpt natuurlijk niet. Volgens DDS-redacteur Tim Engelbart 'slaat Huys de plank volledig mis'. Troostprijs voor Huys is wel dat hij met opgeheven hoofd kan vertrekken. Nou ja, een beetje. Zijn laatste uitzending trok groter publiek: zo'n 700.000 kijkers aldus NU.nl. Ongetwijfeld omdat het de laatste keer was.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten