Belachelijk maar waar: door voortdurende linkse hetze moet Wierd Duk voor zijn baan vrezen

Geen categoriejul 18 2017, 13:00
Links wil iedereen die ook maar een beetje rechts is de mond snoeren.
Na alle kritiek die NRC-columnist Jan Kuitenbrouwer gisteren te verduren kreeg toen hij Jan Roos, Thierry Baudet en Wierd Duk op belachelijke wijze aanviel in zijn meest recente fopstuk, zou je denken dat hij en zijn krant hun excuses ondertussen aangeboden zouden hebben omdat ze die drie mannen 'radicaal-rechts', gek, idioot, en erger genoemd hebben.
Helaas is niets minder waar. Kuitenbrouwer houdt namelijk gewoon vol en probeert met name de term 'radicaal-rechts' stug goed te praten:
https://twitter.com/kuitenbrouwer/status/887079879249997828
Volgens Jan Dijkgraaf begint de hetze tegen Duk -- Jan Roos werkt momenteel niet voor de mainstream media en Baudet is op eigen kracht in de Tweede Kamer gekomen, dus die hebben er toch minder last van -- onderhand serieus effect te sorteren:

Laat je toch niet zo opnaaien, Wierd.

Jouw grootste zorg is een hele andere dan een smeercampagne van een gemarginaliseerde columnist in een gemarginaliseerde krant.

Namelijk dat ze bij jouw twee voornaamste opdrachtgevers weke benen krijgen. Dat de hoofdredactie van je vaste werkgever, het Algemeen Dagblad, genoeg krijgt van je buitenkrantse optredens (of je politiek incorrecte meningen). En dat je vaste televisie- en radio-outlet WNL ingaat op een verzoek van de NPO om je weg te faden van de zenders in ruil voor een uurtje extra zendtijd her en der.

Daarom geeft Dijkgraaf Duk terecht de tip om vanaf nu aan plan B te werken "voor als dat moment komt." Met "dat moment" bedoelt hij natuurlijk: dat Duk zijn "belangrijkste opdrachtgevers" onder druk van intolerant, dictatoriaal links verliest. Want ja, dat is overduidelijk waar de aanvoerders van de anti-Duk hetze op aansturen.
Dit is de ware aard van links: dictatoriaal, intolerant, autoritair. Waag je het één keer om je te verzetten tegen hun politiekcorrecte waandenkbeelden, dan moet je kapot worden gemaakt. Duk is nú het doelwit, maar als hij uitgeschakeld is richten ze hun pijlen gewoon op een andere 'afvallige.'
Juist daarom is het van het grootste belang dat we alternatieve rechtse media zo groot mogelijk maken. Websites, podcasts, video's, vlogs; het maakt niet uit wat we doen op mediagebied, als we het maar doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten