Belgische politie haalt 8 dronken Eritreeërs uit vrachtwagen: "Ze hadden aan de lading bier gezeten"

Geen categoriejan 22 2018, 8:00
Wilders: 'Waarschijnlijk [waren ze] op weg naar de nieuwjaarsborrel van D66 Amsterdam.'
Op de snelwegparking van Rotselaar langs de E314 heeft de Belgische politie vrijdagnacht een bijzondere vangst gedaan: acht illegale immigranten. De Eritreeërs waren dronken. Ze hadden zich namelijk te goed gedaan aan de lading die uit bier bestond.

Een vrachtwagenchauffeur verwittigde rond 02.30 uur de politie omdat er een groep transmigranten in zijn vrachtwagen had ingebroken. “Ze waren in een met bier geladen vrachtwagen geklommen en hadden al heel wat blikjes bier opgedronken”, meldt Het Nieuwsblad. Ze zouden zich wel niet agressief gedragen hebben. Sommigen konden ontkomen en vluchtten de bossen in “waar ze een spoor van lege bierblikjes achterlieten”. De federale politie kon de arrestatie van acht Eritreeërs bevestigen, maar gaf verder geen informatie vrij.

Dat deze arrestaties zonder geweld konden plaatsvinden is langzamerhand een unicum aan het worden. Belgische politieagenten worden namelijk steeds vaker aangevallen door zogenaamde 'transmigranten.' Zo werden zes agenten deze week omsingeld door veertig boze illegale immigranten. Twee agenten raakten gewond. Uiteindelijk vuurden de agenten waarschuwingsschoten af om de 'transmigranten' ervan te overtuigen dat ze zich moesten gedragen.
Onacceptabel natuurlijk, maar Geert Wilders weet wel waarom de Eritreeërs die vrijdagnacht opgepakt werden aan het bier gegaan waren:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/955025634409025536
Hehe. Villein. Maar grappig.
Natuurlijk wilden deze 'transmigranten' de oversteek maken naar Engeland. Daarom reizen ze door België. De Britse krant de Daily Telegraph maakte daar eerder al eens een interessante en schokkende reportage over:
Wat er nu in België gebeurt is nog maar het topje van de ijsberg. Deze illegale immigranten zorgen echt voor enorme problemen in met name Frankrijk, België en Engeland... en ze creëren levensgevaarlijke situaties. De Belgische staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (van de N-VA) heeft dat ook door. Hij zegt:

"We moeten acties blijven voeren en illegalen blijven terugsturen. Zo niet [dan] zal er een echte veldslag op onze snelwegparkings ontstaan."

Het enige probleem met die uitspraak is dat die "echte veldslag" er al lang is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten