Beste politie: knuppel horrorclowns gewoon neer

Beste politie: knuppel horrorclowns gewoon neer

Na Almere is er nu ook een horrorclown gespot in Oss.

Gisteren waarschuwde de politie van Almere dat één of andere gek het geweldig leuk vindt om, verkleed als enge clown, vrouwen en kinderen de stuipen op het lijf te jagen. Dit fenomeen van 'horrorclowns' is afkomstig uit Amerika, maar is de afgelopen weken ook overgewaaid naar Australië, Nieuw-Zeeland en jawel, dus ook naar Almere.

Idioot, natuurlijk, maar goed, als het bij één plaats blijft valt het allemaal nog wel te overzien.

Helaas: de politie van Oss heeft laten weten dat er daar óók een horrorclown actief is. De mafketel in kwestie liep met een hamer en mes te zwaaien in de buurt van het Elzeneind Park in die stad.

In een Facebook-post probeert de politie van Oss de horrorclown in kwestie te overtuigen om hiermee te stoppen:

"Kennelijk vindt u het grappig of leuk om mensen de schrik van hun leven te bezorgen. Voor de veiligheid van omstanders, en onze eigen veiligheid, zullen wij u mogelijk benaderen met onze geweldsmiddelen. Met alle mogelijke gevolgen van dien. Wij willen deze situaties voorkomen en wij willen u dringend adviseren direct met uw ‘grappige’ acties te stoppen."

Ik zou zeggen: benader deze gek niet "mogelijk" met geweldsmiddelen, maar doe dat zonder meer. Deze horrorclowns zijn gewapend. Je weet nooit of ze die wapens uiteindelijk al dan niet willen gebruiken. Daar komt bij dat dit soort types vaak steeds verder gaan. Het is wachten op een horrorclown die wél iemand neersteekt omdat het 'schrik aanjagen' hem niet meer ver genoeg gaat en hij daar geen 'adrenaline rush' meer van krijgt.

Daarom moeten dit soort types gewoon keihard worden aangepakt. Als zo'n horrorclown betrapt wordt dient de politie hem gewoon neer te knuppelen of zelfs neer te schieten. Moet je maar niet met een mes, een hamer of een kettingzaag zwaaien en vrouwen en kinderen achtervolgen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties